x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Staicu amenintat de fani

Staicu amenintat de fani

08 Dec 2004   •   00:00

Declaratiile patronului Craiovei care cere Primariei 6 milioane de dolari in schimbul echipei, i-au infierbantat pe suporterii echipei din Banie, acestia amenintandu-l cu moartea.

MARIO MORCOV

Click pentru a mari
INSCRIPTII. Acesta este unul dintre mesajele ce i-au fost trimise lui Dinel Staicu de niste minti infierbantate
IRITAT. "Sunt hotarat sa plec, dar, pentru galerie, cea mai mare pedeapsa ar fi sa revin la echipa", a declarat ieri Dinel Staicu. Acesta este totusi decis sa paraseasca gruparea "alb-albastra" in schimbul a 3,5 milioane de dolari, platibili intr-o singura transa. In cazul in care se vor gasi amatori, Staicu este dispus sa renunte la Universitatea contra a 6 milioane de dolari, achitabili in mai multe transe.

ASEMANARE. Dinel Staicu a fost extrem de deranjat de inscriptionarile care au aparut peste noapte la vila Bujorul, care-i apartine, cat si pe gardul de la fostul stadion Tineretului. "Dinele, pleaca sau mori", a sunat unul din mesaje, Staicu acuzand apoi ca acesta ar fi fost scris de aceeasi mana care in toamna l-a atacat in mod similar pe Adrian Mititelu, acesta demisionand dupa numai doua zile de cand preluase echipa craioveana.

FRUNZA REVINE LA VASLUI
Primul jucator care a parasit "Stiinta" in aceasta vacanta este insa Frunza, care s-a intors la FC Vaslui, echipa pentru care a jucat pana in vara acestui an. Oltenii au refuzat sa plateasca 50.000 de dolari, reprezentand ultima rata din suma de transfer, motiv pentru care Comisia pentru Statute si Regulamente a FRF a hotarat ca jucatorul se revina la divizionara B. "Imi pare rau ca m-am despartit de Universitatea. Imi doresc foarte mult ca echipa sa scape de retrogradare si sunt sigur ca asa se va intampla. La anul o sa ma intalnesc cu Craiova in Divizia A, dar eu voi juca pentru FC Vaslui", a declarat Sorin Frunza.

×
Subiecte în articol: sport staicu