x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Staicu renunta la pretentii

Staicu renunta la pretentii

13 Dec 2004   •   00:00

Intalnirea programata ieri intre Dinel Staicu si autoritatile locale nu a mai avut loc, primarul Antonie Solomon fiind nevoit sa contramandeze totul din cauza scrutinului electoral de duminica.

ABANDON. Totusi, Dinel Staicu nu a renuntat la ideea de a ceda Universitatea Consiliului Local, acesta manifestandu-si disponibilitatea pentru o noua runda de negocieri pentru ziua de joi. "Pana atunci sunt plecat la Bucuresti cu afaceri. Oricum, tin sa anunt ca am renuntat la orice pretentii financiare in schimbul echipei. Am o singura conditie, si anume ca autoritatile sa-mi poata demonstra cu acte ca vor investi in 2005 suma de 1,5 milioane de euro", a spus ieri Dinel Staicu.

PE POZITII. La randul sau, viceprimarul Gheorghe Nedelescu a reconfirmat intentia Primariei de a finaliza discutiile legate de preluarea "Stiintei". "Universitatea este una dintre emblemele acestui oras, iar soarta sa nu are cum sa ne lase indiferenti. Suporterii pot sta linistiti, pentru ca in cateva zile se va termina totul cu bine, iar echipa va trece in subordinea noastra", a afirmat edilul. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport