x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - DINAMO 2-2 / Respect reciproc

STEAUA - DINAMO 2-2 / Respect reciproc

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    20 Sep 2005   •   00:00
STEAUA  -  DINAMO 2-2 / Respect reciproc

Duminica seara, in Ghencea, derby-ul fotbalului romanesc a fost onorat cum se cuvine de doua echipe orgolioase, valoroase, capabile de efort si de faze-spectacol.

Oleg Protasov si Ioan Andone sunt recunoscuti pentru partiturile superofensive pe care le imprima. Ei au confirmat acest lucru si in marele derby de duminica seara, gratulandu-se reciproc dupa partida.

SUPARAT. Dupa meci, antrenorul Stelei, ucraineanul Oleg Protasov, a parut destul de afectat de victoria pe care, in prima repriza, elevii sai o aveau la indemana. "A fost un meci foarte bun, ambele echipe au jucat frumos si si-au creat ocazii. Suntem putin suparati pentru ca rezultatul ne defavorizeaza. Sa nu uitam insa ca Dinamo este o echipa foarte buna, care a luptat pentru rezultat si a reusit. Important este ca inca suntem primii in clasament, iar campionatul e lung", a declarat Protasov.

MULTUMIT. In schimb, Ioan Andone a fost multumit de remiza smulsa. "Steaua a jucat fantastic in prima repriza si putea sa aiba 4-0. Repriza a doua s-a echilibrat si puteam chiar castiga. Este un punct echitabil pentru toata lumea, mai ales ca pe final puteam intoarce si castiga cu 3-2. Probabil ca daca am fi castigat nu era pe merit. A fost un derby bun. Nici nu exista termen de comparatie cu cel de anul trecut din Ghencea", a afirmat Andone.

VALERENGA, DOAR 0-0
Adversara Stelei in primul tur al Cupei UEFA, Valerenga Oslo, a remizat, 0-0, in meciul sustinut duminica, pe teren propriu, contra rivalilor de la Lille-strom. Antrenorul Kjetil Rekdal a introdus in teren urmatoarea formula de echipa, in care a revenit si vedeta Steffen Iversen, suspendat la meciul tur cu Steaua: Arason - Waehler (’45 Stenersen), Muri, R. Johnsen, T. Holm - Gashi (’85 Mabizela), Skiri, Grindheim, Berre - T.A. Flo (’56 Iversen), D. Holm. Dupa 11 etape, Valerenga conduce in clasament, cu 44 de puncte, fiind urmata de Start Kristiansand, cu 41 de puncte, un meci mai putin, si de Viking Stavanger, cu 37. Meciul retur dintre Steaua si Valerenga va avea loc la 29 septembrie, la Constanta. In tur, Steaua s-a impus clar la Oslo, cu 3-0.

EVERTON N-A UITAT UMILINTA
Conform agentiei britanice "Sportinglife", antrenorul lui Everton, David Moyes, a declarat ca este dezamagitor ce s-a intamplat la Bucuresti, in meciul cu Dinamo, scor 1-5, dar considera ca nu trebuie sa se faca prea mare caz de aceasta infrangere. "Accept acest rezultat daca asta inseamna sa terminam pe locul patru in campionat in fiecare an", a spus Moyes. Tehnicianul de origine scotiana a precizat ca are sprijinul presedintelui clubului, Bill Kenwright. "El este seful si vrea de la mine rezultate. Asta este treaba mea. Dar este si el un suporter al echipei la fel ca oricine si il doare cand nu obtinem rezultate." Everton a jucat aseara, in deplasare, impotriva celor de la Arsenal Londra, in etapa a 6-a a campionatului englez.
×
Subiecte în articol: sport