x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - FC NATIONAL 4-0 / "Bancari" zdrobiti

STEAUA - FC NATIONAL 4-0 / "Bancari" zdrobiti

de Florin Gongu    |    15 Aug 2005   •   00:00
STEAUA  -  FC NATIONAL 4-0 / "Bancari" zdrobiti

Derby-ul bucurestean care a inchis etapa a 2-a din Divizia A n-a insemnat decat un antrenament cu public pentru trupa lui Oleg Protasov. "Bancarii" n-au pus deloc probleme campionilor, fiind depasiti fara ca Steaua sa forteze.

Antrenorul oaspetilor, Roberto Landi, si-a asezat jucatorii in propria jumatate de teren, iar in prima jumatate de ora a creat probleme constructiei steliste.

MOMENTE. Deschiderea scorului a aparut in urma unei lovituri libere executate de Banel Nicolita, care s-a scurs in plasa portii lui Nae. Desi faza este neclara, arbitrul Alexandru Tudor l-a trecut in raport ca marcator al golului pe Victoras Iacob, ajuns astfel la patru goluri pentru ros-albastrii in acest start de sezon. Cu doua minute inainte de pauza, Ogararu a finalizat elegant o actiune pornita de la Nicolita, moment care a distrus sperantele oaspetilor din Cotroceni. Imediat dupa pauza, in disperare de cauza, Landi si-a aruncat pe teren singurii doi jucatori ofensivi pe care ii avea pe banca, australianul Griffiths si nigerianul Abiodoun.

LEJER. In ciuda acestei miscari, "bancarii" n-au reusit sa-l deranjeze deloc pe Hamutovski. In consecinta, desi n-au apasat deloc pedala de acceleratie, gazdele au incheiat meciul spectaculos. Dica a transformat superb o lovitura libera de la 18 metri, scoasa de rezerva Dinita, iar Paraschiv l-a executat lejer pe Nae dupa o pasa primita la timp de la Paraschiv. "S-a vazut diferenta de clasa dintre cele doua echipe, iar scorul este ca un mesaj pentru Rosenborg. Ei au pierdut in campionat pentru ca erau obositi dupa disputa cu noi. Se poate spune ca pentru ratarile din meciul cu norvegienii au platit cei de la FC National. Ei au fost primii pe care i-am intalnit dupa jocul de miercuri", a declarat antrenorul Stelei, Oleg Protasov.

LANDI SE DECLARA VINOVAT
Dupa meci, antrenorul Robert Landi a declarat ca este principalul vinovat pentru infrangere. "Am gresit crezand ca putem face ceva in Ghencea prin modul de asezare foarte optimist al echipei. N-am putut contracara jocul Stelei, care este o echipa foarte puternica. E vina mea, pentru ca am ales gresit." Absent aseara, mijlocasul Lita se pare ca a intrat in conflict cu Landi: "Poate a contat si absenta lui Lita, dar el nu este decat un jucator din lot si nu trebuie neaparat sa fie si titular", a precizat antrenorul Nationalului. Inainte de meci, Landi i-a explicat lui Protasov ca declaratia dinaintea meciului cu Rosenborg i-ar fi fost rastalmacita de presa.
×
Subiecte în articol: sport