x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua – Fc Unirea 1-0: Iz de titlu

Steaua – Fc Unirea 1-0: Iz de titlu

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    17 Mar 2008   •   00:00
Steaua – Fc Unirea 1-0: Iz de titlu
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

După succesul obţinut aseară, trupa lui Ma­rius Lăcătuş s-a apropiat la numai şase lungimi de CFR Cluj.

După succesul obţinut aseară, trupa lui Ma­rius Lăcătuş s-a apropiat la numai şase lungimi de CFR Cluj.

Steaua a avut o primă repriză dezolantă, pe parcursul căreia nu a expediat decât un şut pe spaţiul porţii adverse, şi o a doua fulminantă, când Stelea, prin intervenţiile sale magistrale, a menţinut suspansul.

 

MASCATUL. Numai că, dacă Mendoza doar l-a întins serios pe veteranul din poarta Urziceniului, fran­ce­zul Habib Habibou, introdus pe teren după o oră de joc şi purtând pe figură de-acum celebra mască de protecţie, a lovit decisiv în minutul 82: lovitură de cap în stânga lui Stelea, de la doi paşi de linia porţii. Ialomiţenii au solicitat un penalty în minutul 52 pentru un henţ comis în careu de Golanski.  

 

Adrian Ilie:”Am profitat”

Stări de spirit diferite în cele două tabere la fi­nalul partidei. “Nu vreau să comentez arbitrajul, dar oricum s-a văzut că nu suntem doriţi în campionatul României. Îmi doresc ca Steaua să câştige campio­natul”, a spus antrenorul Unirii, Dan Petrescu, cu referire la faptul că arbitru nu a acordat penalty la hen­ţul lui Golanski. De partea cea­laltă, managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a spus: “Sunt fericit că am ajuns pe locul doi. Stea­ua a profitat de erorile celorlalte echipe şi este normal ca CFR Cluj să aibă acum presiune”. După ce aseară a primit al şaptelea carto­naş galben, Dorin Goian nu va juca joi contra Rapi­dului, fiind suspendat.

 

florin.gongu@jurnalul.ro

mihai.igiroşanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport