x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua, la zenit

Steaua, la zenit

de Dragos Stoica    |    25 Feb 2008   •   00:00
Steaua, la zenit

Lovindu-se aseară de o echipă care a avut un portar în zi de graţie, “militarii” n-au izbutit să profite de pasul greşit făcut de Rapid pentru a se apropia de locul 2.

“POLI” IAŞI – STEAUA 2-1 - Ocazie ratată

 

Lovindu-se aseară de o echipă care a avut un portar în zi de graţie, “militarii” n-au izbutit să profite de pasul greşit făcut de Rapid pentru a se apropia de locul 2.

Cârcotaşii care prevesteau în cor o victorie facilă a Stelei la Iaşi şi-au înghiţit limba. Formaţia din Ghencea s-a văzut nevoită să părăsească terenul învinsă de trupa lui Ionuţ Popa, la capătul unui meci în care principalul adversar al “militarilor” a fost portarul Cristian Brăneţ.

 

COŞMAR. La numai 3 minute de la începerea partidei, steliştii s-au frecat la ochi. Asemenea celebrului meci cu Real Madrid de pe “Santiago Bernabeu”, lui Nicoliţă i s-au întunecat privirile şi a respins imparabil, în proprie poartă, un balon mort. Steaua a urcat apoi tot mai mult, dar atacurile “roş-albaştrilor” s-au izbit constant de opoziţia lui Brăneţ. După golul egalizator semnat de Mendoza, Lăcătuş i-a aruncat în teren pe Surdu şi Pepe Moreno, însă tot gazdele au închis tabela, prin Onuţ, cu toate eforturile făcute de stranierii Stelei în avanposturi.

 

Ionuţ Popa: “A fost blat!”

Dacă în timpul meciului a trăit fiecare fază la puls 180, finalul partidei a venit ca o izbăvire pentru tehnicianul lui “Poli” Iaşi, Ionuţ Popa: “Cred că toată lumea s-a convins că a fost blat. Lăsând gluma asta nereuşită la o parte, trebuie să-mi exprim amărăciunea pentru declaraţiile domnului Iuliu Mureşan, care a spus că la Iaşi va fi o glumă de meci. Sperând că s-a convins de asta, mă simt totuşi teribil de jignit după declaraţiile unui ardelean de-al meu. Vreau să precizez că nu avem nevoie de banii nimănui, nici ai Clujului şi nici ai altcuiva. Avem un nou Consiliu de Administraţie, care ne-a asigurat că pe viitor lucrurile se vor normaliza la acest club şi că nu vom mai fi nevoiţi să mergem mereu după bani cu căciula în mână”.

×
Subiecte în articol: sport