x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Lovin nu mai pleaca

Steaua - Lovin nu mai pleaca

de Dragos Stoica    |    29 Ian 2007   •   00:00
Steaua  -  Lovin nu mai pleaca

Transfer esuat pentru "militari". Dorit la Amkar Perm, alaturi de care s-a pregatit in Antalya, mijlocasul Florin Lovin nu a semnat cu formatia rusa dupa ce oficialii acesteia au redus salariul pe care i-l propusesera initial.

Asa cum Jurnalul National v-a anuntat inca de vineri, Florin Lovin va reveni in lotul Stelei. Cu toate ca a fost foarte aproape de a semna cu Amkar, Lovin a luat decizia sa revina in tara dupa ce oficialii acestei echipe i-au adus in fata un contract care prevedea un salariu anual de numai 250.000 de dolari, fata de 400.000 de euro, cat se discutase initial.

STRATAGEMA. Conform impresarului Dumitru Tudor, se pare ca rusii au incercat astfel sa-i forteze mana jucatorului sa semneze pe bani mai putini. "Presedintele a venit sambata cu actele si a vrut sa arate ca face economie clubului, ca nu are buget si ca nu poate sa dea 400.000 de euro salariu pentru Lovin, asa cum se stabilise initial, si 600.000 de euro clubului Steaua. A propus ca salariul jucatorului sa fie de doar 250.000 de dolari. In prima faza, Florin ar fi vrut sa accepte, dar i-am spus ca banii astia ii poate castiga la fel de bine si in Romania. Au insistat si oficialii de acolo, si antrenorul, dar nu puteam accepta. El se va intoarce in Romania, este jucatorul Stelei si vom discuta sa vedem daca va ramane aici, pentru ca are oferte si de la alte cluburi din tara. Cred ca intentionat ne-au spus la inceput un salariu mai mare, doar ca sa ne faca sa ne deplasam pana in Turcia, pentru ca apoi sa ne forteze sa semnam pe bani mai putini", a spus Dumitru Tudor, care urma ca aseara sa revina cu Lovin in Romania.

Conform unor surse de pe langa clubul din Ghencea, se pare ca formatiile cele mai interesate de Lovin ar fi FC National si FC Arges, dar aceste grupari nu intentioneaza sa plateasca pretul cerut de conducerea Stelei, respectiv 600.000 de euro, pentru a-si asigura serviciile jucatorului, ci cel mult jumatate din aceasta suma.
NESERIOZITATE
"Presedintele lui Amkar a venit cu actele si a vrut sa ne arate ca face economie clubului si ca nu poate sa dea 400.000 de euro salariu pentru Lovin, asa cum se stabilise initial. A propus ca salariul sa fie de doar 250.000 de dolari. Florin ar fi vrut sa accepte, dar i-am spus ca banii astia ii poate castiga si in Romania"
  • Dumitru Tudor, impresar
  • Amical pentru fanii moldoveni
    Intr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, managerul general al Stelei a afirmat ca partida amicala pe care Steaua o va sustine la Tiraspol, contra echipei nationale a Moldovei, a fost gandita in primul rand ca un cadou pentru fanii "militarilor" din Basarabia. "Vom disputa meciul la Tiraspol pentru ca stadionul este mult mai bun decat cel de la Chisinau. Oricum, le promitem fanilor nostri din Moldova ca vom gasi o solutie pentru ca ei sa aiba posibilitatea sa-i cunoasca pe baieti", a declarat Mihai Stoica.

    ×
    Subiecte în articol: sport lovin