x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Middlesbrough / Romanii la biliard, englezii la restaurant

Steaua - Middlesbrough / Romanii la biliard, englezii la restaurant

de Mihai Igirosanu    |    21 Apr 2006   •   00:00
Steaua  -  Middlesbrough / Romanii la biliard, englezii la restaurant

Adversarele din semifinala Cupei UEFA, disputata aseara pe stadionul "Lia Manoliu", si-au petrecut in maniere complet diferite timpul pana la primul fluier al arbitrului luxemburghez Alain Hamer.

Conform obiceiului deja impamantenit in Ghencea, jucatorii Stelei si-au petrecut o ora a diminetii de ieri la clubul IDM din Regie, in vreme ce elevii lui Steve McLaren au preferat o plimbare de circa o jumatate de ora in jurul hotelului "Athenee Palace Hilton".

FARA CARLOS. In jurul orei 10:40, condusi de secundul Dumitru Bolborea si insotiti de bodyguarzii patronului Gigi Becali, Mirel Radoi si compania au descins in club. "Ros-albastrii" erau bine dispusi si pusi pe glume, afisand o stare de spirit pozitiva inaintea confruntarii cu Middlesbrough. Dica, Radoi, Goian, Oprita, Cristea, Paraschiv si Nicolita s-au impartit la doua mese, unde au jucat rummy; Bostina si Cristocea au incins o partida aprinsa de biliard, in vreme ce Ogararu a preferat sa se desfasoare la tenis de masa, unde l-a avut ca adversar chiar pe "secundul" Bolborea. Tinta glumelor a fost fundasul stanga, Petre Marin, care era preferatul cameramanilor, desi a stat mai retras, vorbind la telefon. Singurul absent a fost portarul Carlos Fernandes. Relaxarea de la IDM a durat aproximativ doua ore, dupa care jucatorii au revenit in cantonamentul de la stadionul "Steaua".

VIZITA. In schimb, englezii lui "Boro" au ales o varianta mai calma. Dupa ce au admirat centrul Capitalei, plimbandu-se in zona Ateneului, fotbalistii lui Middlesbrough s-au retras in doua restaurante aflate in apropierea hotelului "Athenee Palace Hilton". S-au asezat la mese, consumand doar apa plata sau cafea, iar portarul australian Mark Schwarzer a primit vizita conationalilor sai de la FC National, John Wayne Shroj, Ryan Griffiths si Michael Twaite. Cei patru au discutat pret de o jumatate de ora, dupa care Schwarzer, Hasselbaink si ceilalti fotbalisti de la "Boro" s-au retras in camerele de la hotel, pentru a se odihni.

INTALNIRE "OLI" - RAVANELLI
Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, nu s-a deplasat alaturi de jucatorii sai la clubul IDM preferand sa se intalneasca cu fostul international italian, Fabrizio Ravanelli (foto), invitat de Realitatea TV sa analizeze semifinala de aseara. "Oli" a vrut sa profite de faptul ca Ravanelli este un bun cunoscator al fotbalului din Premier League, desi a evoluat pentru Middlesbrough doar in sezonul 1996-1997. De asemenea, tehnicianul trupei din Ghencea este un admirator declarat al fotbalului italian si nu putea rata ocazia de a se afla fata in fata cu unul dintre jucatorii reprezentativi din Peninsula.

LJUNGBERG DIN GHENCEA
Intervievat de site-ul oficial al gruparii din nordul Angliei, fostul jucator al lui Middlesbrough, Curtis Fleming, s-a aratat impresionat de mijlocasul dreapta al Stelei, Banel Nicolita (foto). "Atacantii lor sunt periculosi. Au o extrema, Banel Nicolita, care se aseamana foarte mult cu suedezul lui Arsenal, Freddie Ljungberg, ca stil de joc si care creeaza multe probleme. Un alt pericol este Dica. Atunci cand eram la Shelbourne, in prima mansa a meciului din preliminariile Ligii Campionilor, din Irlanda, a trebuit sa-l marchez si am ajuns in zone ale terenului unde nu aveam ce sa caut", a declarat Fleming.

INVAZIE BRITANICA
Sositi miercuri si joi in Bucuresti, la bordul unor curse aeriene, cei aproximativ 1.700 de suporteri ai lui Middlesbrough au ocupat ieri centrul Capitalei Romaniei. Pasnici si departe de renumele mult mediatizatilor "hooligans", fanii sositi din Anglia s-au retras in numeroasele pub-uri sau terase din zona Pietei Unirii, acolo unde au consumat multa bere, si-au afisat banner-ele pregatite pentru meci si au cantat. Ei au profitat de faptul ca bauturile alcoolice au fost interzise in jurul arenei care a gazduit partida de aseara. Piata Constitutiei a fost punctul unde suporterii veniti din Teeside s-au adunat la ora 17:30 pentru a se deplasa spre stadionul "Lia Manoliu".
A VENIT ERIKSSON
Ieri, in jurul orei 15:30, selectionerul nationalei Angliei, Sven-Goran Eriksson, a sosit la Bucuresti si a fost prezent aseara la tribuna oficiala a Stadionului "Lia Manoliu". Din cate se pare, suedezul a avut doua obiective de urmarit in meciul Steaua - Middlesbrough. Pe langa extrema stanga a lui "Boro", Stuart Downing, Eriksson l-a monitorizat si pe capitanul Stelei, Mirel Radoi, in perspectiva unui posibil transfer al acestuia la Real Madrid, acolo unde se vorbeste ca va ajunge, din vara, tehnicianul suedez. Antrenorul lui Middlesbrough, Steve McClaren, este posibilul succesor al lui Eriksson pe banca reprezentativei Albionului.
×
Subiecte în articol: sport middlesbrough