x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Mihai Stoica il apara pe Oli

Steaua - Mihai Stoica il apara pe Oli

de Dragos Stoica    |    28 Ian 2007   •   00:00
Steaua  -  Mihai Stoica il apara pe Oli

Managerul Stelei spune ca jucatorii nu sunt suprasolicitati. Acuzat de o parte din suporteri si de unii specialisti din tara ca si-ar forta prea mult jucatorii, antrenorul "militarilor" a fost sustinut neconditionat de MM Stoica

Intr-un interviu aparut pe site-ul oficial al clubului, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, s-a aratat intrigat de atacurile unor pesoane din fotbal, care, la adapostul anonimatului, l-au considerat pe Cosmin Olaroiu drept principalul vinovat pentru frecventa accidentarilor din lotul "militarilor".

FERM. "Meme" a infirmat categoric si varianta unei proaste prescriptii a medicamentelor administrate in activitatea sportiva. "Sunt excluse ipotezele conform carora procesul de pregatire si medicatia n-ar fi fost in regula. In primul rand nu au fost accidentari identice, iar de controale antidoping nu am dus lipsa deloc, ba chiar am avut unul inopinat de la UEFA, fiind testati toti jucatorii. Situatia Stelei nu e singulara, alte doua echipe de Champions League, Chelsea si Valencia, se confrunta cu acelasi gen de probleme. Sunt exemple chiar si in Romania, Rapid si Timisoara au avut un numar important de jucatori indisponibili", a declarat managerul general in interviul de pe steauafc.com.

CAUTARI. Referindu-se la deplasarile sale facute in ultimul timp in Brazilia, oficialul stelist a precizat ca in urma unei asemenea calatorii a strans o baza de date impresionanta, urmand ca, dupa o discutie cu Cosmin Olaroiu, sa-i supuna atentiei lui Gigi Becali cel putin un fotbalist vizat pentru transfer: "Impreuna cu colaboratorii nostri de acolo am urmarit o serie de jucatori de perspectiva, pe care ii vom observa si in continuare. Am fost invitat si la o serie de partide din campionatul Paulista, care a inceput la 17 ianuarie. Daca unii isi inchipuie ca merg acolo ca sa ma plimb, se inseala amarnic. Cel mai usor mi-ar fi sa stau discret in birou, dar pur si simplu nu pot sa fac asta deocamdata. Am adus o baza importanta de date, o voi studia impreuna cu Oli si cu ceilalti antrenori si poate ii vom prezenta patronului cel putin o propunere interesanta. Deco era un jucator anonim in Brazilia, a ajuns gratis in liga a treia portugheza, a facut mai tarziu saltul spre marea performanta. Naldo, aparatorul lui Werder Bremen, e un alt exemplu, si lista poate continua".

REGRET. Deoarece in echipa mare a Stelei nu a mai ajuns de mult timp nici un fotbalist format in pepiniera proprie, Mihai Stoica spera ca tinerii promovati in ultimul timp in lotul echipei mari sa confirme. "A trecut ceva timp de cand un jucator produs 100% al Stelei a devenit un jucator de baza al echipei de seniori. De la Iancu, nascut in 1988, continuand cu Ochirosii si Prunescu, ambii 1989, si terminand cu Rusu, 1990 (1,91m), toti sunt jucatori talentati. Cine va profita de sansa pe care i-a oferit-o Oli, vom vedea. De la Ogararu si Paraschiv n-au mai fost decat prezente meteorice, gen Litu si Simion", a afirmat MM. In alta ordine de idei, acesta a dezvaluit si "misterul" locului de disputare al partidei amicale cu echipa nationala a Moldovei, stabilit la Tiraspol: "Oli mi-a cerut sa incheie pregatirea cu o partida care sa faca intr-un fel tranzitia spre jocul cu Sevilla, sa aiba o oarecare miza, sa fie un public numeros si atunci m-am gandit la iubitorii Stelei din Republica Moldova".
"Sunt excluse ipotezele conform carora procesul de pregatire si medicatia n-ar fi fost in regula. Nu au fost accidentari identice"
  • Mihai Stoica, manager general Steaua
  • ×
    Subiecte în articol: sport