x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Surpriză în Ghencea. Olăroiu, încă trei ani

Steaua - Surpriză în Ghencea. Olăroiu, încă trei ani

de Ionut Paduraru    |    Marius Mihalcea    |    20 Apr 2007   •   00:00
Steaua - Surpriză în Ghencea. Olăroiu, încă trei ani

Deşi se vehicula că-şi va da demisia, Cosmin Olăroiu şi-a prelungit ieri contractul cu Steaua, semnând pentru încă trei ani.

Bombă în Ghencea! Eşecul înregistrat de Steaua miercuri seară în Giuleşti, în semifinalele Cupei României Timişoreana, 0-1 cu Poli Timişoara, al treilea consecutiv al "roş-albaştrilor", nu numai că nu i-a şubrezit şi mai rău scaunul lui Cosmin Olăroiu. Astfel, tehnicianul şi-a prelungit contractul cu Steaua, scadent în vara anului următor, fix în cel mai nefast moment al său de când se află pe banca grupării din Ghencea.

UNITATE. Noua înţelegere, care se întinde pe o perioadă de trei ani, s-a parafat sub privirile jurnaliştilor, la imobilul lui Gigi Becali, din Strada Alexandru numărul 1, în cadrul unei conferinţe de presă excepţionale. Finanţatorul Stelei i-a înmânat lui Olăroiu un contract în alb, pe care antrenorul şi-a pus iscălitura fără să clipească. "Ca să risipim toate suspiciunile şi să fie clar pentru toată lumea cine va fi antrenorul Stelei în următorii trei ani, am înserat o singură clauză, care stipulează faptul că Olăroiu nu-şi poate da demisia înaintea expirării acestui contract. Restul clauzelor şi le va fixa singur", a spus Gigi Becali. Olăroiu a recunoscut că a fost foarte aproape să-şi înainteze demisia: "Am vrut să plec, pentru a lua totul asupra mea şi a elibera echipa de sub presiune, dar m-am răzgândit după meciul cu Poli. Am rămas ca să sufăr şi s-o scoatem la capăt cu ce ne-am propus". Gigi Becali este convins că Oli a luat o decizie înţeleaptă şi că aceasta va da în scurt timp roade. "Antrenorul transmite jucătorilor starea lui de spirit, ori Olăroiu era în ultima vreme foarte supărat, tot mai apăsat. După ce m-a sunat însă la finalul meciului cu Poli şi mi-a spus că s-a răzgândit, că Dumnezeu i-a luminat mintea şi a devenit mai puternic ca oricând, cred că veţi vedea o altă echipă de-acum încolo", a adăugat finanţatorul Stelei.

PLANURI
"ştim ce avem de făcut. Vor fi schimbări majore, vor fi unii care vor pleca şi unii care vor juca la echipa a doua până când vor demonstra că merită să joace la prima echipă. Pe Olăroiu l-am susţinut mereu, mai ales că nu-l consider principalul vinovat şi nu pot să-mi schimb opţiunea acum"
Mihai Stoica
manager general Steaua

ÎL DISCULPĂ
Gigi Becali consideră că regresul Stelei din ultima vreme are mai multe cauze, de care Olăroiu nu se face vinovat: "Suntem la 3 puncte în spatele Rapidului şi la 8 puncte faţă de CFR, dar trebuie să luăm în calcul accidentările repetate şi oboseala acumulată de jucători după meciurile jucate în cupele europene. Apoi, să nu-i uităm pe Corpodean, Nagy, asistentul de la meciul cu UTA şi arbitrul de rezervă de la Vaslui, ale căror decizii eronate au văduvit Steaua".
FIESTA ÎN BANAT
Calificarea Politehnicii Timişoara în finala Cupei României Timişoreana a fost primită cu mult entuziasm în oraşul de pe Bega. În frunte cu viceprimarul Adrian Orza, aproximativ 1.000 de fani ai echipei lui Vali Velcea s-au strâns după meci în Piaţa Operei unde au ars fulare aparţinând rivalelor din Capitală şi au scandat lozinci împotriva acestora. "Această victorie este poate cel mai mare succes de când investesc la Poli", a spus Marian Iancu, patronul lui Poli.

×
Subiecte în articol: sport steaua olăroiu ol