x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - VALENCIA / Cine iese din noroi?

STEAUA - VALENCIA / Cine iese din noroi?

22 Feb 2005   •   00:00
STEAUA  -  VALENCIA / Cine iese din noroi?

Maine seara, pe terenul noroios din Ghencea, se vor intalni doua echipe aflate in criza. Steaua sufera enorm la capitolul imagine, iar Valencia are probleme mari cu forma sportiva.

FLORIN GONGU, MIHAI IGIROSANU

DECISIV. Infrangerea suferita la Santander a adancit criza Valenciei. La Bucuresti, Sisoko (dreapta) vine la calificare
Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, se cearta singur ori cu presa din Romania, in vreme ce presedintele Valenciei, Juan Bautista Soler, il tine sub presiune pe Ranieri, demarand negocierile cu francezul Deschamps.

SCANDALURI. "Las Provincias" scrie ca pe Valencia o asteapta la Bucuresti "o atmosfera rarefiata", din cauza scandalului dintre patronul stelist Gigi Becali si suporteri. "Aceasta face ca partida cu Valencia sa treaca in plan secund. Marul discordiei este Neaga. Fanii romani au protestat fata de decizia de transferare a jucatorului, cerandu-i lui Becali sa plece din Ghencea. Becali a anuntat ca nu va mai permite accesul gratuit la stadion fanilor care protesteaza si i-a amenintat ca vor fi dati afara din arena, daca acestia vor scoate batistele albe", a scris ziarul din Valencia. Iar "Europa Sur" noteaza ca "Valencia va vizita o Steaua aflata in razboi".

EXAMEN. Tehnicianul italian al campioanei Spaniei pare sa-si petreaca ultimele zile pe "Mestalla". "As" crede ca "Ranieri este dependent de Romania. O eliminare in fata Stelei l-ar arunca pe Ranieri de la carma Valenciei". "El Periodico Mediterraneo" a precizat: "Partida cu Steaua pare sa fie in favoarea lui Ranieri dupa acel 2-0 obtinut pe Mestalla, insa intalnirea de duminica, din campionat, cu Betis, va fi pentru el examenul final". Spaniolii sosesc azi in Bucuresti, la ora 13:45, cu o cursa LTE 502, urmand a fi cazati la Hotelul "Marriott". La ora 20:00, Valencia va sustine antrenamentul oficial.

GIGI BECALI A STRICAT ATMOSFERA
Gigi Becali nu se dezminte si continua sa strice atmosfera din sanul propriei echipe. A spus despre Mirel Radoi ca i se plange de cele petrecute in vestiar, lasand de inteles ca internationalul este informatorul lui. L-a facut de ras pe Walter Zenga, spunandu-i public, de atatea ori, ce jucatori trebuie sa bage pe teren, totul culminand cu impunerea lui Andrei Cristea. L-a contrazis pe Mihai Stoica, afirmand ca voia sa scape de Neaga de vreo doi ani. Meme tocmai se chinuia sa intoarca situatia spunand ca-l rugase pe Rica sa mai stea pana la vara. Mai nou, a declarat razboi presei, anuntand ca scoate sabia din dorinta de a fi primul care castiga o lupta cu ziaristii, catalogati de el drept "hahalere". "Daca scot Valencia, nu e nimic anormal. Ce mare scofala? Doar sunt Gigi Becali. Putem sa batem si cu 5-0! Sa-i vad atunci pe toti cum se interneaza prin spitale de necaz", a anticipat patronul echipei, care incepe sa dea evidente semne de paranoia! Si acestea, tocmai acum, inaintea returului cu Valencia!
×
Subiecte în articol: sport becali valencia