x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STIRILE ZILEI

STIRILE ZILEI

22 Noi 2004   •   00:00

23 NOIEMBRIE 2004

Catalin Munteanu este tatic

Fostul international roman Catalin Munteanu are toate motivele din lume pentru a fi in culmea fericirii. Incepand de vinerea trecuta, el este tatic, sotia sa, Dana, nascand un baietel la maternitatea din Murcia. Micutul cantareste trei kilograme, s-a nascut prin operatie cezariana si va fi botezat Eric. Mijlocasul in varsta de 25 de ani, care evolueaza in prezent la Real Murcia, din divizia secunda spaniola, va reveni, saptamana viitoare, in tara si spera ca fiul sau sa devina, de asemenea, fotbalist. (Catalin Fainisi)

FC Arges - Ion Moldovan a fost concediat

Incepand de ieri, Ion Moldovan nu mai este antrenorul lui FC Arges. "Comisarul" a fost demis dupa o sedinta a Comitetului Director, motivul invocat fiind o clauza in contract, conform careia i se poate rezilia intelegerea daca echipa nu este situata la "0" in clasamentul adevarului la sfarsitul turului. Moldovan va fi urmat cel mai probabil, de Mircea Rednic, caruia i s-a propus acelasi salariu ca al fostului tehnician, 60.000 euro pe an. Pe lista argesenilor se mai afla Mihai Stoichita, Ilie Dumitrescu, Ionut Lupescu, Florin Marin sau Emil Sandoi.

Tenis - Federer a castigat Mastersul

Tenismanul elvetian Roger Federer a castigat, duminica, Turneul Campionilor de la Houston, dotat cu premii in valoare totala de 4.450.000 de dolari. In finala, Federer l-a invins cu 6-3, 6-2, pe australianul Lleyton Hewitt. Partida care trebuia sa se dispute in cinci seturi a fost scurtata din cauza ploii. In urma acestei victorii, Federer va primi un cec in valoare de 1.520.000 de dolari. El a castigat cea de-a 13-a finala consecutiva intr-un turneu de tenis, depasind recordul de 12 succese consecutive detinut de suedezul Bjorn Borg si de americanul John McEnroe.

Poli AEK - Multescu a demisionat

Gheorghe Multescu a demisionat din functia de antrenor al lui Poli AEK Timisoara, dupa ce echipa sa a fost invinsa cu 3-2, in deplasare, de Poli Iasi. "Nu am de gand sa revin asupra deciziei", a declarat Multescu, adaugind ca va da mai multe detalii intr-o conferinta de presa. "Poli" AEK ocupa ultimul loc in clasament, cu 11 puncte.

NBA - Suspendare de 73 de meciuri

Jucatorul de la Indiana Pacers, Ron Artest, a fost suspendat pana la finalul sezonului, dupa altercatia de la meciul cu Detroit Pistons. Artest, care a lovit un suporter al lui Pistons, a primit o suspendare de 73 de meciuri, cea mai lunga din istoria NBA pentru un alt motiv decat dopajul. Jackson si Jermaine O’Neal, au fost suspendati pentru 30, respectiv, 20 de meciuri.
×
Subiecte în articol: sport