x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STIRILE ZILEI

STIRILE ZILEI

21 Noi 2004   •   00:00

22 NOIEMBRIE 2004

Emisiuni - Superdistributie la "Fanatik Show"

In aceasta seara, de la ora 21:00, la TV Sport, Horia Ivanovici va invita la o noua editie a emisiunii "Fanatik Show". Superdistributia va fi alcatuita din impresarul Gica Popescu, antrenorul Titi Dumitriu, vicepresedintele dinamovist Vladimir Cohn si legendarul tenisman Ilie Nastase. De asemenea, realizatorul il va avea alaturi pe invitatul permanent, Cristian Geambasu, editorialist la cotidianul Gazeta Sporturilor. In partea a doua a emisiunii va avea loc o dezbatere despre Divizia B, la care vor fi prezenti reprezentanti ai celor trei lideri: Ioan Sdrobis, antrenorul lui FC Vaslui, Dorin Zotinca, director tehnic la FC Sibiu, si Gigi Boruga, tehnicianul Jiului Petrosani.

Ucraina - Sahtior, in semifinalele Cupei

Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, s-a calificat in semifinalele Cupei Ucrainei, dupa ce a invins sambata, in deplasare, cu scorul de 4-0, pe Tavria Simferopol, in mansa secunda a sferturilor de finala ale competitiei. Pentru Sahtior au inscris Agahowa, Pukanici (2) si Brandao. La Sahtior, care invinsese in tur cu 3-0, Flavius Stoican a evoluat toate cele 90 de minute, in timp ce Florea a fost rezerva. Ionut Parvu a fost titular la Tavria, fiind schimbat in minutul 54.

Turcia - Hagi, primul egal acasa

Galatasaray, echipa lui Gheorghe Hagi, a facut primul pas gresit pe teren propriu in acest sezon, 1-1 cu Malatyaspor, dupa ce etapa trecuta pierduse, 0-2, la Diyarbakir. "Unii jucatori nici nu s-au vazut pe teren si eu le-am spus acest lucru la vestiare. S-a intamplat ceva cu noi, iar eu va trebui sa aflu ce anume, pentru ca apoi sa decidem ce masuri se vor lua", a spus Hagi, adaugand ca nu are timp sa se gandeasca la postul de selectioner al Romaniei. Romanul a fost criticat dur de ziarele din Turcia.

Tenis - Pavel joaca finala in Ucraina

Andrei Pavel s-a calificat in finala turneului challenger de la Dnepropetrovsk (Ucraina), dotat cu premii in valoare totala de 125.000 de dolari. Pavel, cap de serie numarul unu, l-a invins in semifinale pe croatul Roko Karanusici, cu scorul de 7-5, 6-3. In ultimul act, Andrei Pavel il va intalni pe Karol Kucera (Slovacia). De asemenea, Razvan Sabau s-a calificat in finala challengerului de la Puebla (Mexic).
×
Subiecte în articol: sport