x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stoica, la Mouscron

Stoica, la Mouscron

de Dragos Stoica    |    01 Feb 2008   •   00:00


Pus pe liber de KAA Gent, mijlocaşul Alin Stoica a semnat un acord cu Royal Excelsior Mouscron până la finalul acestui sezon, unde românul va avea ca antrenor pe fostul adversar al tatălui său din disputele Stelei cu Anderlecht din 1986, Enzo Scifo.

TRANSFERURI

 

Pus pe liber de KAA Gent, mijlocaşul Alin Stoica a semnat un acord cu Royal Excelsior Mouscron până la finalul acestui sezon, unde românul va avea ca antrenor pe fostul adversar al tatălui său din disputele Stelei cu Anderlecht din 1986, Enzo Scifo. De altfel, Stoica jr a jucat şi el alături de Scifo la Anderlecht Bruxelles, la începutul carierei sale. În cazul în care varianta Mouscron nu s-ar fi materia­lizată până ieri, când a fost ultima zi de transferuri în campionatele din vestul Europei, Alin Stoica ar fi urmat să revină în campionatul românesc, la “Poli” Timişoara, grupare pentru care a mai evoluat în urmă cu doi ani şi jumătate.

Un transfer în străinătate a prins pe ultima sută de metri şi ex-dinamovistul Valentin Năstase, acesta ajungând la o înţelegere pe un an şi jumătate cu Eintracht Braunschweig, formaţie din a treia ligă germană. În vârstă de 33 de ani, “Pepene” a efectuat deja vizita medicală, trecând examenul clinic fără probleme.  

×
Subiecte în articol: sport