x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Studentii" s-au maturizat

"Studentii" s-au maturizat

01 Noi 2004   •   00:00

SPORTUL - FC BRASOV 2-0 - Bucurestenii nu mai rateaza mult

Sportul s-a impus lejer in fata unei echipe care a venit sa se apere, antrenorul gazdelor, Dan Petrescu, fiind fericit ca elevii sai nu i-au mai scos fire albe
DANIEL STAN

Click pentru a mari imaginea
GOLGETER. Gigel Bucur (in alb), cel mai productiv atacant din campionat, a reusit sambata un gol in poarta lui Dossey
Prezenta la tribuna oficiala a antrenorului echipei reprezentative, Anghel Iordanescu, probabil ca i-a mobilizat pe jucatorii Sportului Studentesc. Trupa din Regie a facut legea pe teren si a transat partida inca din prima parte.

DIFERENTE. Daca Dan Petrescu si-a dispus echipa ca si pana acum, anume ofensiv, in schimb Gabi Stan si-a declarat din start intentia de a nu pierde. Numai ca a gandit gresit, "studentii" inscriind repede prin golgeterul Gigel Bucur, iar mai apoi prin Cruceru. In plus, pentru prima oara in acest campionat, antrenorul Sportului nu a mai tremurat pe banca si, in plus, nu i-au mai iesit fire albe din cauza ratarilor elevilor sai: "Ne-au iesit fazele fixe din care am marcat si, cel mai important, nu am mai ratat atat de mult. Baietii au demonstrat ca au valoare". De partea cealalta, Gabi Stan era trist: "Am dovedit imaturitate. Noi suntem de vina, dar in special eu".
SIMAN NU A DAT BANII
Desi a promis ca va onora restantele financiare inainte de meciul cu FC Brasov, presedintele gruparii din Regie, Vasile Siman, nu s-a tinut de cuvant, desi antrenorul Dan Petrescu avertizase inca de etapa trecuta, dupa meciul de la Bacau: "Nu este normal ca jucatorii sa nu fie platiti". Raspunsul de atunci a fost ironic: "Antrenorul trebuie sa pregateasca echipa, de problema financiara ma ocup eu. Se va rezolva in scurt timp". Tot ironic a fost Siman si la finalul partidei cu brasovenii, cand nu a discutat cu presa si, cel mai important, a preferat sa plece cu impresarul Ioan Becali, decat sa treaca pe la vestiar si sa-i felicite pe jucatori pentru victorie. "E bine ca am castigat. Saptamana viitoare trebuie sa lamurim si problema banilor. Asa nu se mai poate juca", a declarat tehnicianul gruparii din Regie. Surse din club sustin ca intre Dan Petrescu si Siman ar fi intervenit o raceala, motivul fiind faptul ca "Bursucul" este de partea jucatorilor.

×
Subiecte în articol: sport