x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Surpriza Tararache

Surpriza Tararache

03 Noi 2004   •   00:00

Selectionerul Anghel Iordanescu a trimis ieri opt telegrame de convocare pentru jucatorii din strainatate pe care mizeaza in vederea meciului din 17 noiembrie, cu Armenia.

COME-BACK. Forma buna de la FC Zürich l-a readus pe Mihai Tararache la echipa nationala. Colegii sai de club, Adi Ilie si Filipescu, au fost insa uitati de Iordanescu
NOUTATE. Din cauza marilor probleme pe care le are, Generalul a fost nevoit sa cheme doar 8 jucatori care activeaza peste hotare, cel mai mic numar de "stranieri" convocat in ultimii ani. Acestia sunt Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Ciprian Marica (toti de la Sahtior Donetk), Cristian Chivu (AS Roma), Cristian Dancia (Torpedo Moscova), Paul Codrea (AC Torino), Mihai Tararache (FC Zürich) si Florin Cernat (Dinamo Kiev). Alaturi de revenirea lui Cristi Chivu, Iordanescu a apelat din nou la serviciile mijlocasului Mihai Tararache, care, alaturi de Iulian Filipescu si Adrian Ilie, este titular la FC Zürich. Totusi ultimii doi n-au intrat in calculele selectionerului, desi sunt printre cei mai buni fotbalisti ai echipei elvetiene.

DIVIZIA A. Astfel, Iordanescu va chema nu mai putin de 14 jucatori din campionatul intern. Dintre acestia, asa cum am anuntat si ieri, trei vor fi portarii Dolha (Rapid), Danut Coman (FC Arges) si, probabil, Curca (Farul). Steaua va oferi 6 jucatori: Ogararu, Radoi, Paraschiv, Fl. Dumitru, Oprita si Neaga. De la Dinamo vor fi chemati Fl. Petre, Niculescu si Danciulescu, iar Nationalul ii va avea pe Gigel Coman si pe Caramarin.

MITEA RAMANE LA "TINERET"
In pofida problemelor existente ale contingentului de "stranieri", Nicolae Mitea a fost convocat tot la echipa de tineret. Pe langa mijlocasul stanga al celor de la Ajax, selectionerul Nicolae Manea i-a mai chemat pe Sebastian Hutan si Razvan Cocis (ambii de la Serif Tiraspol), Gabriel Tamas (Spartak Moscova) si Claudiu Keseru (FC Nantes). Reunirea lotului de tineret a fost programata pentru data de 12 noiembrie, la ora 11:00, la Casa Fotbalului. Tot la sediul FRF se vor prezenta si componentii reprezentativei de seniori, numai ca selectionerul Anghel Iordanescu nu s-a hotarat inca asupra orei. Partida echipelor "mici" va avea loc pe 16 noiembrie, pe stadionul "Nairi" din Erevan, incepand cu ora 13:00.

×
Subiecte în articol: sport