x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tacere pana la anul

Tacere pana la anul

19 Noi 2004   •   00:00

Intrati in silenzio stampa dupa partida de la Parma, stelistii au anuntat ieri ca nu vor mai da nici o declaratie pana la sfarsitul turului. Mai mult, pentru a-si arata supararea fata de ziaristi, nici un reprezentant al presei nu va mai fi primit in charterul echipei pentru deplasarea de la Bilbao.

IONUT PADURARU

PE NATIONAL. Steaua incepe in aceasta seara o serie de 5 meciuri in 15 zile. Pentru a proteja gazonul din Ghencea pentru confruntarea de joi cu Besiktas, trupa lui Zenga va juca impotriva Brasovului pe Stadionul National. "Nu vrem sa ne facem de ras cu gazonul prin Europa, ca noi inca mai figuram pe acolo", a spus presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica (foto). Pentru meciul cu FC Brasov, Walter Zenga poate conta pe Mirel Radoi, refacut dupa problemele la genunchi, dar si pe Ghionea, desi acesta mai resimte dureri din cauza pubalgiei de care sufera.

PANCU 007
Fotbalistul roman de la Besiktas, Daniel Pancu, i-a oferit tehnicianului Vicente del Bosque informatii despre Steaua, pe care gruparea turca o va intalni in Cupa UEFA, a anuntat cotidianul Fanatik. "007 Daniel Pancu" este titlul articolului din ziarul turc, in care jucatorul roman spune ca "Steaua nu are o vedeta care sa poata schimba soarta meciului, dar ca echipa joaca bine. Are agresivitate in joc. Alearga mult si strica planurile adversarilor atacand in bloc si aparandu-se la fel. Cel mai mare dezavantaj al stelistilor este faptul ca sunt irascibili si pot avea scapari in ceea ce priveste disciplina."

×
Subiecte în articol: sport