x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Talisman pentru Madrid - Duckadam va merge pe Santiago Bernabeu

Talisman pentru Madrid - Duckadam va merge pe Santiago Bernabeu

de Mihai Igirosanu    |    28 Oct 2006   •   00:00
Talisman pentru Madrid - Duckadam va merge pe Santiago Bernabeu

Partida cu Unirea Urziceni, programata in aceasta seara, la ora 20:45, in Ghencea, va fi ultima pe care trupa lui Cosmin Olaroiu o disputa inaintea confruntarii retur de la Madrid, din Liga Campionilor, de miercuri seara.

In vederea meciului de pe Santiago Bernabeu, delegatia Stelei va pleca luni-dimineata spre capitala Spaniei cu aceeasi cursa charter folosita si pentru deplasarea la Kiev.

INVITAT. Portarul de legenda al "ros-albastrilor", Helmuth Duckadam, a acceptat invitatia de a merge cu echipa la Madrid. "Invitatia este permanenta pentru toti componentii echipei din 1986. Vreau sa merg la Madrid, deoarece in cariera mea de fotbalist nu am avut ocazia sa ajung pe Santiago Bernabeu", a declarat Duckadam. Goalkeeper-ul care a parat patru lovituri de la 11 metri in noaptea magica de la Sevilla, din 1986, cand Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni, a fost cautat de jurnalistii madrileni: "Nu stiu daca sunt considerat chiar vedeta, dar sigur ca rivalitatea lor este mare si cred ca voi fi primit cu simpatie. Cand am insotit echipa la Sevilla, un jurnalist din Barcelona mi-a spus ca sunt cel mai urat fotbalist acolo", a afirmat Duckadam. Despre evolutia Stelei la Madrid, Duckadam este destul de optimist: "Nu ne punem mari sperante, dar totusi cred ca Steaua poate face o figura frumoasa si sa demonstreze ca adevarata valoare n-a fost cea de acasa cu Lyon si cu Real Madrid". Chiar daca inaintea meciului de la Bucuresti a incercat sa-i ridice moralul portarului portughez Carlos, acum Duckadam nu se mai pronunta: "Merg pe inspiratia lui Olaroiu".

ADVERSARE. Absent in ultimele doua meciuri, din cauza unei intinderi, fundasul dreapta al Realului, Michel Salgado, si-a reluat ieri antrenamentele. Singurul jucator care nu a participat la sedinta de pregatire a fost mijlocasul englez David Beckham, care are o contractura la coapsa stanga. El nu va face parte din lot pentru meciul din deplasare cu Gimnastic de Tarragona, programat in aceasta seara, de la ora 23:00. Pe de alta parte, capitanul lui Dinamo Kiev, Vladislav Vasciuk, a fost operat la genunchiul drept si va rata aproape tot finalul acestui sezon. Vasciuk a afirmat ca intr-o saptamana va incepe programul de recuperare si spera sa revina la antrenamente pana la sfarsitul anului.

×
Subiecte în articol: sport madrid duckadam