x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ţălnar vs Copos

Ţălnar vs Copos

de Daniel Stan    |    08 Ian 2008   •   00:00
Ţălnar vs Copos

Tehnicianul dinamovist a ripostat acuzelor venite din partea principalului acţionar al giuleştenilor, care a insinuat că gruparea din Ştefan cel Mare este interesată de gălăţeanul Szekely.

DINAMO - Primele contre cu rivalii din Giuleşti in 2008

Tehnicianul dinamovist a ripostat acuzelor venite din partea principalului acţionar al giuleştenilor, care a insinuat că gruparea din Ştefan cel Mare este interesată de gălăţeanul Szekely.

Dacă inceputul de an a adus dispute verbale intre acţionari pe baza plecării portarului Bogdan Lobonţ, a venit şi prima contră cu o echipă rivală.

REPLICĂ. Principalul acţionar al Rapidului, George Copos, a acuzat voalat că dinamoviştii ar intra pe fir in privinţa mijlocaşului Oţelului Galaţi, Janos Szekely, dorit de giuleşteni: "Suntem in tratative pentru Szekely, dar sper să nu intervină miliţienii". Trimiterea este evidentă către Dinamo, replica venind de la antrenorul "căinilor", Cornel Ţălnar: "Nu este nimic adevărat. Sunt doar tămpeniile lui Copos. Transferurile le vom decide abia după perioada de pregătire". Tehnicianul campioanei a mai adăugat că, momentan, in discuţii nu intră decăt un fundaş macedonean: "Doar pentru Miroslav Vajs există un interes real, dar trebuie să-l văd la antrenamente şi la meciuri amicale. Dacă va corespunde, va rămăne la Dinamo".

Â

IRONII. Referitor la numele de jucători doriţi in Liga 1 şi vehiculate in aceste zile, Cornel Dinu a caracterizat ironic: "Repet şi eu, doar Vajs ne interesează pe noi. Dar observ că mai apar nepotul lui Asparuhov, vărul de mamă a lui George Weah sau strănepotul lui Gerson. Poveşti". Oficialul roş-albilor a mai adăugat: "Trăim momente cănd sunt mult mai multe comentarii decăt ceea ce se intămplă cu adevărat. Din păcate, aceste comentarii fac rău". Conducerea dinamovistă a intărit faptul că nu va pleca nici un jucător, nici măcar George Blay, dorit de turcii de la Sivaspor.

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport