x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Team Romania - Echipajul de patru rame feminin s-a calificat direct în finala de la Paris 2024

Team Romania - Echipajul de patru rame feminin s-a calificat direct în finala de la Paris 2024

de Redacția Jurnalul    |    28 Iul 2024   •   14:45
Team Romania - Echipajul de patru rame feminin s-a calificat direct în finala de la Paris 2024
Sursa foto: Facebook TVR1

Echipajul de patru rame feminin (W4-), format din Adriana Adam, Maria Lehaci, Magdalena Rusu și Amalia Bereș a obținut duminică o calificare dierectă în finala probei de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. La masculin, echipajul românesc de patru rame va evolua în recalificări.

În seriile de calificare, sportivele române au obținut locul secund, asigurându-și calificarea directă în Finala A de joi.

Tot duminică, echipajul de patru rame masculin (M4-), format din Ștefan Berariu, Sergiu Bejan, Andrei Mândrilă și Ciprian Tudosă, a obținut locul 3 în serii și va fi nevoit să evolueze în recalificări pentru un loc în finală.

În aceași sesiune, Ionela Cozmiuc și Gianina van Groningen au câștigat duminică seria de calificare din proba de dublu vâsle feminin categorie ușoară (LW2x) și și-au asigurat astfel calificarea directă în semifinale.

Roxana Anghel și loana Vrînceanu au terminat tot duminică pe primul loc evoluția din seria a doua a probei de canotaj de dublu rame feminin și s-au calificat în semifinala competiției.

Florin Lehaci și Florin Arteni, componenții echipajului de dublu rame masculin, s-au calificat și ei, tot duminică în semifinala probei, după ce au trecut pe locul doi în urma evoluției din serii, în competiția disputată la baza nautică Vaires sur Marne.

 

(sursa: Mediafax)

×