x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Telenovela Dică

Telenovela Dică

de Dragos Stoica    |    18 Dec 2007   •   00:00
Telenovela Dică
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Dat ca sigur acum căteva zile la Middlesbrough, decarul militarilor pare să fi rămas fără oferte. In acelaşi timp, fotbalistul este acuzat de dublă semnătură cu doi impresari, fiind ameninţat cu tribunalul.

Despărţirea Stelei de Nicolae Dică s-ar putea amăna. Cu toate că Gigi Becali a afirmat, după meciul căştigat duminică de Steaua cu Farul (3-0), că aceasta a fost ultima partidă a jucătorului in tricoul "militarilor", transferul la Middlesbrough, anunţat acum căteva zile ca şi perfectat, a căzut definitiv.

CONTESTAT. Colac peste pupăză, Dică se va confrunta in viitorul apropiat cu probleme legate şi de faptul că a semnat pentru doi impresari. Deşi avea un contract cu Ana Maria Prodan, fotbalistul s-a reorientat către fraţii Becali, după ce aceştia s-au impăcat cu patronul formaţiei din Bulevardul Ghencea. Potrivit Cancan, Ana Maria Prodan este hotărătă să nu dea nici un pas inapoi: "Dică ştia că se află sub contract cu mine şi nu ar fi trebuit să semneze cu fraţii Becali. Mai mult, după ce şi-a dat seama că a greşit, nici măcar nu a avut bunul-simţ să işi ceară iertare. O să-i arăt eu lui ce inseamnă dublă semnătură. O să-l termin ca fotbalist, il voi tări prin tribunale pănă o să uite cum mai e să joace fotbal". Problema se anunţă insă şi mai complicată, ştiut fiind faptul că Ana Maria Prodan este una dintre apropiatele lui Adrian Mutu, despre care nu puţini susţin că s-ar afla in spatele firmei sale de impresariat sportiv. Abandonarea contractului cu Prodan şi semnarea unei inţelegeri cu fraţii Becali ii vor aduce lui Dică automat şi răcirea relaţiilor cu concitadinul său Mutu, care, dincolo de abandonul stelistului, s-ar putea simţi jignit şi de noile opţiuni ale acestuia.

×
Subiecte în articol: sport