x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Terim in Giulesti?

Terim in Giulesti?

30 Noi 2004   •   00:00

Fostul tehnician al echipei Galatasaray Istanbul ar fi dorit pe banca tehnica a "visiniilor" de principalul actionar, George Copos, la sugestia impresarului Ioan Becali, dupa intalnirea de vinerea trecuta.

DANIEL STAN

SOLUTIE. Fatih Terim a mai fost in Giulesti, dar ca antrenor al Galatei, intr-un amical contra Rapidului
Vineri, in cadrul Adunarii Generale a UFC Rapid, principalul subiect de pe ordinea de zi il va reprezenta situatia antrenorului Razvan Lucescu. Asa cum se vehiculeaza, tehnicianul nu se mai afla in gratiile lui George Copos, care, la propunerea impresarului Ioan Becali, s-ar gandi la aducerea turcului Fatih Terim.

DEMISIE. Raceala dintre presedintele Dinu Gheorghe si principalul actionar, George Copos, a intervenit dupa meciul cu Sportul Studentesc, disputat vinerea trecuta in cadrul ultimei etape a turului. Cel poreclit "Vama" s-a aratat deranjat de faptul ca omul de afaceri se intalneste tot mai des cu Ioan Becali. Dupa cateva zile de gandire, luni seara, Dinu Gheorghe si-ar fi anuntat seful ca demisioneaza in situatia in care Lucescu jr va fi indepartat. Aceeasi sursa a indicat si un posibil inlocuitor: Fatih Terim, tehnician liber de contract dupa ce a fost demis de la Galatasaray Istanbul in primavara acestui an si inlocuit cu Gica Hagi.

FIRMA DE AUDIT. Daca vineri, la Adunarea Generala, Copos va renunta la Razvan Lucescu, va ramane atat fara antrenor, cat si fara presedinte, situatie in care se pare ca va apela la o solutie inedita pentru Romania. Este vorba de angajarea unei firme de audit, care sa controleze situatia financiara si contabila a gruparii giulestene pana la instalarea unui nou presedinte!

CINE MINTE? Referitor la acest aspect, Copos a declarat: "Am toate motivele sa renunt la Razvan si la Dinu Gheorghe. Au avut ca obiectiv in acest tur clasarea pe locul 1 sau 2 si ramanerea in Cupa Romaniei. Obiective neindeplinite". La randul sau, tehnicianul si-a contrazis patronul: "Nu este adevarat. Obiectivul meu este intr-adevar clasarea pe locul 1 sau 2, dar la finalul campionatului, sansele nefiind compromise". Daca Razvan Lucescu va fi demis, Rapid va trebui sa-i achite contravaloarea contractului pana in 2006.

×
Subiecte în articol: sport