x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tiberiu Ghioane - "Ar putea reveni in luna martie!"

Tiberiu Ghioane - "Ar putea reveni in luna martie!"

06 Feb 2005   •   00:00

Sambata dimineata, Tiberiu Ghioane, mijlocasul lui Dinamo Kiev, a efectuat un set complex de analize la spitalul "CUF" din Lisabona. Medicii n-au comunicat rezultatele, dar starea sanatatii fotbalistului s-a imbunatatit.


MIHAI IGIROSANU

FINAL. Tiberiu Ghioane a fost la biserica, unde s-a rugat pentru el si pentru toti cei care i-au fost alaturi. Aseara, el urma sa plece in Ucraina impreuna cu colegii sai de la Dinamo Kiev
Intr-un interviu pe care l-a acordat sambata cotidianul Komanda, presedintele clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a anuntat ca fotbalistul roman "ar putea juca din nou fotbal peste doua luni!".

CONSTIENT. Desi a evitat sa vorbeasca prea mult, parasind spitalul din Lisabona cu fata acoperita de un cearsaf, Ghioane a parut intr-o stare fizica destul de buna. "Ma simt mai bine", a declarat jucatorul imediat dupa ce a iesit de la control si se pregatea sa revina la clinica privata din Faro.

COMUNICAT. Ambasada Romana la Lisabona a remis un comunicat din care reiese ca situatia lui Ghioane este una imbucuratoare: "Ambasada Romaniei la Lisabona a contactat prin intermediul Consulatului Onorific din Faro Spitalul privat "Santa Maria", in care se afla internat fotbalistul roman Tiberiu Ghioane. Au fost purtate discutii cu directorul spitalului si cu unul din medicii care se ocupa de sportivul roman. Medicii apreciaza ca starea generala a lui Ghioane nu este alarmanta si fotbalistul roman are mici deficiente ale capacitatilor fizice, dar poate vorbi si este constient".

AZI E REUNIREA PENTRU CIPRU
11 dintre cei 19 jucatori convocati de selectionerul Victor Piturca pentru meciul amical impotriva Slovaciei, care va avea loc miercuri, in Cipru, se vor prezenta astazi la Casa Fotbalului. Acestia sunt Valentin Badoi, Flavius Moldovan, Daniel Niculae (toti de la Rapid), Tiberiu Balan, Gigel Bucur (Sportul), Marius Popa (Poli AEK), Valentin Nastase (Bologna), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Razvan Rat (Sahtior Donetk), Nicolae Mitea (Ajax) si Adrian Ilie (FC Zürich). La Larnaca, tricolorii vor locui la Hotelul Palm Beach, ei avand azi un antrenament, in functie de ora sosirii. Singura absenta este cea a lui Tiberiu Ghioane, pe care selectionerul a decis sa nu-l inlocuiasca. Tot azi se reuneste si lotul de tineret.

×
Subiecte în articol: sport ghioane tiberiu ghioane