x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tineret - Start la calificare

Tineret - Start la calificare

de Madalina Corbeanu    |    16 Aug 2006   •   00:00
Tineret - Start la calificare

Nationala de tineret a Romaniei va juca astazi, de la ora 18:00, la Urziceni, primul meci oficial din cadrul preliminariilor Campionatului European din Olanda, impotriva reprezentativei Irlandei de Nord.

Romania face parte din grupa a 10-a, alaturi de Irlanda de Nord si de Germania. Deoarece UEFA a decis ca turneele finale ale Campionatului European de tineret sa se dispute de acum incolo in ani impari, pentru a evita concurenta cu intrecerile majore ale primelor reprezentative, in campania de calificare la CE 2007 vor fi 14 serii de cate trei echipe, care vor juca doar doua meciuri, unul acasa si unul in deplasare. Castigatoarele se vor confrunta in partide de baraj (7/8 octombrie turul si 10/11 octombrie returul), urmand ca la turneul final din Olanda (11-24 iunie 2007) sa ajunga cele sapte selectionate care trec de play-off, plus tara gazda. Romania va disputa la 5 septembrie ultimul meci al grupei, in Germania. Cele doua reprezentative s-au mai intalnit intr-un amical la Belfast, la 22 martie 1994, scor 0-0.

LA VICTORIE. Elevii lui Emil Sandoi au intrat in cantonament inca de duminica, la baza sportiva din cadrul Stadionului "Unirea Valahorum" din Urziceni. Antrenorul Emil Sandoi, care si l-ar fi dorit in lot si pe Ciprian Marica, atacantul fiind insa convocat de Victor Piturca pentru amicalul cu Cipru, spune ca "trebuie sa invingem Irlanda ca sa putem pregati linistiti confruntarea decisiva cu Germania".

3 RON, INTRAREA GENERALA
Partida cu Irlanda reprezinta primul meci oficial pentru Sandoi, care are in palmares doar un amical cu Bulgaria (0-0). Pretul biletelor pentru acest meci este de 3 RON (30.000 de lei vechi), ele urmand sa fie puse in vanzare in ziua meciului la casele de bilete ale stadionului din Urziceni. Partida va fi arbitrata la centru de grecul Christoforos Zografos. Echipa probabila: Minca - Scarlatache, M. Constantin, Moti, Pulhac - Herea, Prepelita, Florescu, Keseru - Surdu, Adrian Cristea.

×
Subiecte în articol: sport