x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ţintele lui Moldovan

Ţintele lui Moldovan

de Daniel Stan    |    24 Iun 2007   •   00:00
Ţintele lui Moldovan

Fostul internaţional se află in Portugalia, unde a reuşit să transfere doi jucători de la Sporting Braga, Cesinha şi Pinto Dias. In paralel, "Moldo" discută cu oficialii fostei sale echipe, FC Nantes, pentru transferul lui Claudiu Keşeru.

Fostul internaţional se află in Portugalia, unde a reuşit să transfere doi jucători de la Sporting Braga, Cesinha şi Pinto Dias. In paralel, "Moldo" discută cu oficialii fostei sale echipe, FC Nantes, pentru transferul lui Claudiu Keşeru.

După ce au ratat transferul francezului Thereau, aflat sub contract cu Steaua, oficialii Rapidului s-au reorientat către piaţa externă. "Viorel Moldovan este plecat in Portugalia pentru a discuta cu 2-3 jucători", a declarat directorul general al "vişiniilor", Constantin Zotta.

PRESIUNE. Iminenta despărţire de Măldărăşanu şi dezertarea lui Buga au umplut paharul răbdării suporterilor, care pun presiune pe oficiali şi in mod special pe principalul acţionar, George Copos. Prima mutare găndită pentru a impăca fanii ar fi aducerea lui Daniel Pancu, unul dintre idolii Giuleştiului, aflat momentan sub contract cu turcii de la Bursaspor. "Cer foarte mulţi bani pe mine. Dacă se inţeleg, iar mie mi se oferă un contract bun, mă intorc, mai ales pentru suporteri", a declarat Pancu. Pe listă se mai află şi internaţionalul de tineret Claudiu Keşeru, de la FC Nantes, transferul avănd şanse de reuşită, Moldovan fiind prieten cu oficialii "canarilor" de pe vremea cănd a evoluat la formaţia franceză.

HOTĂRĂT. Telenovela "Buga" continuă, jucătorul fiind decis să nu se mai intoarcă la Rapid, in ciuda ultimatumului primit de la club. "Am hotărăt să nu mai vin, orice s-ar intămpla. Mă las de fotbal, dar la Rapid nu mă mai intorc. Să mă suspende căt vor", a spus Buga, care va fi amendat cu 9.000 de dolari. Jucătorul a cerut dublarea salariului, de la 120.000 la 240.000 de euro, insă conducerea nici nu a vrut să audă. "Cerinţele lui financiare sunt absurde. Nu s-a prezentat nici ieri (n.r. - sămbătă) la antrenamente. Luni vom face toate demersurile către LPF pentru suspendarea lui Buga", a declarat Constantin Zotta. Ieri, giuleştenii au parafat două transferuri. Este vorba despre atacantul brazilian Carlos Cesar Dos Santos "Cesinha", de 27 de ani, şi mijlocaşul portughez Pinto Dias, de 24 de ani, ambii de la Sporting Braga. Discuţiile au fost purtate de directorul sportiv, Viorel Moldovan, iar detaliile contractuale se vor stabili săptămăna viitoare.

×
Subiecte în articol: sport