x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tintele sunt Guso, Lazar si Pascovici

Tintele sunt Guso, Lazar si Pascovici

29 Noi 2004   •   00:00

Patronul "visiniilor" trateaza cu Ioan Becali pentru transferul mijlocasului de la Sportul si al internationalului de la Farul Constanta, dorit si de Dinamo.

DANIEL STAN

HOTARAT. Patronul rapidist nu e multumit de mersul echipei si vrea sa taie in carne vie
Schimbarile lui George Copos nu vizeaza numai banca tehnica. Omul de afaceri va umbla si la lotul de jucatori. El a discutat deja pentru transferul, din iarna, al mijlocasului Costin Lazar. In Giulesti mai sunt doriti Pascovici si Guso.

NEMULTUMIRE. Eliminarea rusinoasa din Cupa Romaniei, in fata divizionarei secunde Dacia Braila, a fost primul soc al patronului giulestean. Daca schimbarea antrenorului Razvan Lucescu ramane in ceata, la nivelul lotului se anunta modificari majore. Principalele tinte ale "visiniilor" sunt Costin Lazar de la Sportul Studentesc, Cosmin Pascovici, internationalul revelatiei campionatului, Farul Constanta, si portarul Universitatii Craiova, Adnan Guso. Pentru primii doi, omul de legatura este impresarul Ioan Becali.

PLECARI. Daca tranzactia cu Guso va pica, aproape sigur la Rapid va ajunge goalkeeperul pitestean Danut Coman. "Este adevarat ca, in iarna, unii vor veni, altii vor pleca, dar, momentan, totul este relativ", a declarat un oficial giulestean. La capitolul plecari, primul pe lista este Manu Godfroid, care se va intoarce in Belgia, in timp ce Vali Negru poate face parte din transferul lui Lazar, ca moneda de schimb. De asemenea, nici Sabin Ilie si Dolha nu mai pot fi siguri de actualul lor statut, cei doi avand oscilatii de forma care l-au deranjat pe Copos.

RISCURILE LUI GEORGE COPOS
Vehiculata revenire a lui Mircea Rednic (foto) pe banca tehnica a Rapidului este agreata de George Copos, asta in ciuda faptului ca obiectivul actualului antrenor, Razvan Lucescu, accederea in cupele europene, nu este compromis. De altfel, "Puriul" a refuzat mai multe oferte si asteapta ca omul de afaceri sa se decida. Din acest motiv, Copos, daca il va demite pe Lucescu Jr., risca sa piarda pe doua fronturi: plecarea presedintelui Dinu Gheorghe, aflat in conflict cu Rednic, dar si furia suporterilor, care nu doresc intoarcerea tehnicianului ce a realizat cele mai mari performante din istoria Rapidului. Altfel, impacarea lui Copos cu impresarul Ioan Becali poate duce la tratative privind vanzarea celui mai in voga fotbalist giulestean al momentului, Daniel Niculae, golgeterul la zi al campionatului cu 13 reusite, care se afla in atentia mai multor cluburi din Europa. Totusi, pentru "Nico" nu au sosit inca oferte concrete, desi a fost urmarit de Ajax.
×
Subiecte în articol: sport