x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Transfer la Konolfingen

Transfer la Konolfingen

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    12 Iun 2008   •   00:00
Transfer la Konolfingen

ROMÂNIA ● “Tricolorii” îţi mută cartierul general după meciul cu Italia
Delegaţia României va părăsi cantonamentul de la St. Gallen duminică şi se va stabili într-o localitate în apropiere de Berna, oraş care va găzdui partida cu Olanda, ultima a reprezentativei noastre în Grupa C.



ROMÂNIA ● “Tricolorii” îşi mută cartierul general după meciul cu Italia
Delegaţia României va părăsi cantonamentul de la St. Gallen duminică şi se va stabili într-o localitate în apropiere de Berna, oraş care va găzdui partida cu Olanda, ultima a reprezentativei noastre în Grupa C.

Atunci cînd au stabilit programul naţionalei României pe perioada lui Euro 2008, oficialii FRF n-au scăpat din vedere nici distanţele pe care urmează să le parcurgă “tricolorii” între locul în care urmau să fie cantonaţi şi oraşele unde vor disputa aceştia cele trei partide din faza grupelor. Spre deosebire de italieni, pe care-i vom înfrunta mîine la Zürich şi care stau tocmai în oraşul austriac Baden dei Wien, deşi meciurile Grupei C se dispută în Elveţia, România se va muta pentru meciul cu Olanda mai aproape de Berna.

STABILIMENT. Echipa naţională va părăsi duminică actualul cartier general, Hotelul Santispark din localitatea Abtwil, din regiunea St. Gall, şi se va stabili la Konolfingen, un orăşel situat la numai 20 de kilometri de Berna. La Konolfingen, “tricolorii” vor locui într-un vechi castel, transformat însă într-un luxos hotel de patru stele. Programul echipei lui Victor Piţurcă este şi el fixat pînă în cele mai mici detalii. Antrenamentul oficial pentru meciul cu Italia se va desfăşura mîine, de la ora 12:00, însă nu la Zürich, pe stadionul care va găzdui meciul, ci pe terenul AFG Arena, din St. Gall, acolo unde au efectuat pînă acum elevii lui Piţurcă toate şedinţele de pregătire de la Euro 2008. A doua zi după meciul cu Italia, tot de la ora 12:00, “tricolorii” au programat un antrenament deschis. Duminică se va pleca spre Konolfingen, iar luni, la Berna, pe Stadionul Wankdorf va avea loc antrenamentul oficial pentru jocul cu Olanda care va avea loc marţi, 17 iunie. Altfel, românii din Milano nu vor vedea meciul împotriva italienilor pe un ecran mare, într-una dintre pieţele oraşului, aşa cum plănuiseră în urmă cu cîteva zile. Asociaţiile noastre din Peninsulă se tem de eventuale acte xenofobe din partea italienilor după dura campanie împotriva imigranţilor români, din ultimele luni.

×
Subiecte în articol: sport