x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Transfer - Trica, la TSKA Sofia

Transfer - Trica, la TSKA Sofia

de Madalina Corbeanu    |    03 Feb 2006   •   00:00

Fostul jucator al israelienilor de la Maccabi Tel Aviv ex-stelistul Eugen Trica (foto) a semnat ieri un contract pe un an si jumatate cu campioana Bulgariei, TSKA Sofia. Mijlocasul roman se va afla la a doua experienta in prima liga bulgara, dupa ce intre 2003 si 2005 a evoluat la Litex Loveci.

ANTRENAMENT. Ieri-dimineata, Eugen Trica a efectuat vizita medicala si spre pranz a efectuat primul antrenament sub comanda sarbului Miroslav Jesici. Conform intelegerii, dupa incheierea contractului, clubul va avea prima optiune pentru prelungire. La jumatatea campionatului bulgar, TSKA se afla pe primul loc, cu 40 de puncte, la sapte distanta de rivalii de la Levski, fiind si neinvinsa.

RENUNTARE. Curios este ca ieri Eugen Trica era asteptat la Vaslui, unde urma sa poarte runda decisiva de negocieri cu Adrian Porumboiu. "Tebuia sa vina la ora 13:00 pentru a semna cu noi, dar nu a mai ajuns. E bine daca a semnat cu TSKA Sofia. Ma bucur ca nu a semnat cu Otelul sau alta formatie din Divizia A cu care noi ne luptam pentru evitarea retrogradarii. Ii doresc succes, dar cred ca ar fi fost bine sa dea si el un telefon si sa le spuna oamenilor de aici, care l-au asteptat, ca nu mai vine", a declarat Porumboiu. (Madalina Corbeanu)

×
Subiecte în articol: sport