x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Trică, supervizat de Balaci

Trică, supervizat de Balaci

de Dragos Stoica    |    04 Mai 2010   •   00:00
Trică, supervizat de Balaci
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

"Prinţul deşertului" a fost prezent la antrenamentul condus de ginerele său, pentru ca apoi să le vorbească jucătorilor despre meciul de mâine cu Ceahlăul.



Dacă ieri mai persistau semne de întrebare, acum este limpede că olandezul Mark Wotte nu va mai avea ocazia să se regăsească pe banca tehnică la vreun meci al Universităţii. Deşi oficial n-a fost demis, Wotte este suspendat pentru 30 de zile. De altfel, batavul n-a condus nici ieri antrenamentul oltenilor, şedinţa de pregătire încăpând din nou pe mâna veteranului Eugen Trică şi a lui Geor­ge Biţă, dar fiind prezenţi şi "secunzii" olandezului.

Cea mai sur­prin­zătoare apariţie a fost însă Ilie Balaci, care a supervizat între­gul an­trena­ment condus de ginerele său, cu care s-a sfătuit în permanenţă, pen­tru ca la final să-i strângă pe ju­cători în jurul său şi să le vorbească mai multe mi­nute despre partida crucială pe care craiovenii o vor susţine mâine la Piatra Neamţ.

Deşi zvonurile despre o eventuală revenire a lui Ilie Balaci ca antrenor la Craiova au circulat pe­riodic, mai ales pe vremea când acesta îndeplinea funcţia de manager gene­ral al Universităţii, "Prinţul de­şertului" este în­că legat prin contract de kuwaitienii de la Al Kazma. În acelaşi timp, Balaci nu uită că anul tre­cut nu i s-a propus să preia el funcţia de antrenor înaintea începerii actualei ediţii de campionat, fiind numit Daniel Mogoşanu.

Chiar dacă n-a declarat nimic, fosta mare glorie a Băniei s-a simţit ignorată de Adrian Mititelu, preferând apoi să plece din club. Cum însă acum s-ar pune problema să lu­creze alături de ginerele său, Eugen Trică, este posibil ca Balaci să-şi calce pe orgoliu, asta însă numai în con­diţiile în care oltenii vor reuşi să evite retrogra­darea.

×
Subiecte în articol: sport