x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Trofeul Cupei Mondiale e la Bucureşti

Trofeul Cupei Mondiale e la Bucureşti

de Dragos Stoica    |    08 Apr 2010   •   00:00
Trofeul Cupei Mondiale e la Bucureşti
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/intact images

Trofeul acordat campioanei lumii a fost ieri prezentat în Capitală, în cadrul unui turneu care trece prin 84 de ţări. Evenimentul a fost prezentat de Gică Popescu, care a fost desemnat ambasador al Cupei Mondiale în România.

Printre alţii, au mai fost prezenţi Gheorghe Mulţescu, Costică Ştefănescu, Mircea Rădulescu şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport, Doina Melinte. "Unul dintre foştii mei colegi a spus că ar trebui să aşteptăm 20 de ani ca să ne mai calificăm la un turneu final al Cupei Mondiale. Sper să nu se adeverească", a spus Popescu.

Acesta a mai afirmat că România putea disputa în SUA '94 ultimul act al competiţiei, dacă ar fi trecut de Suedia în "sferturi": "Este marele regret al generaţiei din care fac parte. Am fost la patru minute de o semifinală şi sunt convins că echipa de atunci ar fi avut calităţile necesare ca să joace finala". Cântărind 5 kilograme de aur de 18 carate, Cupa Mondială poate fi azi admirată gratuit de public, între orele 9:00 şi 21:00 la Sala Palatului.

×
Subiecte în articol: sport