x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “U” Craiova:Metalurg, tare

“U” Craiova:Metalurg, tare

de Dragos Stoica    |    07 Iul 2008   •   00:00
“U” Craiova:Metalurg, tare

Elevii lui Nicolo Napoli au pierdut sîmbătă cu 0-2 în faţa concitadinei lui Şahtior Doneţk, dar tehnicianul italian al craiovenilor s-a declarat mulţumit de prestaţia formaţiei din Bănie.

Elevii lui Nicolo Napoli au pierdut sîmbătă cu 0-2 în faţa concitadinei lui Şahtior Doneţk, dar tehnicianul italian al craiovenilor s-a declarat mulţumit de prestaţia formaţiei din Bănie.


Cel de-al treilea meci amical susţinut de Universitatea în turneul de pregătire din Olanda a adus şi prima înfrîngere pentru trupa lui Nicolo Napoli. Sîmbătă, “alb-albaştrii” s-au recunoscut învinşi cu 0-2 (0-0) în faţa ucrainenilor de la Metalurg Doneţk, care au marcat în minutele 47 şi 90.

 

DRASTIC. În pofida acestui eşec, tehnicianul Universităţii nu s-a arătat nemulţumit de jocul elevilor săi, ba chiar din contră. “Am spus că sînt mai importante antrenamentele decît aceste meciuri amicale pentru că sîntem în perioada de acumulare. Oricum, am făcut un joc bun, nu am ce să le reproşez jucătorilor, pentru că vin după antrenamente grele, cum a fost cazul şi cu cel din dimineaţa meciului cu Metalurg, cînd au făcut iarăşi o şedinţă de pregătire fizică, ce a constat în alergări pe pante”, a explicat Napoli. Acesta i-a introdus din primul minut pe Bornescu – Dănănae, Găman, Mitchell, Rose – Prepeliţă, Stoica, Dilevski, Gîngioveanu – M. Costea, Dina, pentru ca pe parcurs să mai evolueze Lung jr, Stoianof, Firţulescu, Crăciun, Barbu, Buşu, Bărboianu şi Gogoşoiu. Oltenii vor disputa astăzi o nouă partidă de verificare, de această dată în compania formaţiei olandeze TOP Oss, echipă care a încheiat ultimul sezon pe cea de-a opta poziţie a ligii secunde. Meciul de azi ar putea fi însă mai important prin prisma posibilelor reveniri pe gazon ale celor trei atacanţi care au lipsit pînă acum din pregătire, respectiv Michael Baird, Julius Wobay şi golgeterul Florin Costea, toţi fiind refăcuţi aproape în totalitate după accidentările mai vechi.
 

×
Subiecte în articol: sport