x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Un francez în Giuleşti

Un francez în Giuleşti

de Dragos Stoica    |    07 Ian 2010   •   00:00

Feroviarii sunt pe punctul de a-l transfera pe Elliot Grandin, un mijlocaş care a evoluat ultima oară la Grenoble, unde era împrumutat de Olympique Marseille.



În vârstă de 22 de ani, Grandin ar urma să ajungă în România în cursul săptămânii viitoare. Conform preşedintelui Rapidului, Ion Taban, discuţiile dintre cele două părţi sunt foarte avansate. Mai există doar câteva probleme legate de anumite documente ce reglementează situaţia juridică a jucătorului. În perioada ianuarie-iunie 2009, Grandin a evoluat în zece partide pentru prim-divizionara din Hexagon Grenoble, în vară revenind la Olympique Marseille, cu care avea un contract semnat până în 2011.

Fără să reuşească să se impună în lotul lui OM, fotbalistul, care a evoluat de trei ori pentru naţionala de tineret a Franţei, şi-a reziliat de comun acord înţelegerea, putând veni acum la Rapid din postura de jucător liber. "Dacă totul decurge normal, transferul este ca şi făcut. În mare parte ne-am înţeles, acum rămâne doar să ajungem la Bucureşti peste câteva zile şi să semnăm actele", a declarat pentru Gazeta Sporturilor şi impresarul fotbalistului.

×
Subiecte în articol: sport