x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Unda verde privatizarii

Unda verde privatizarii

25 Noi 2004   •   00:00

Dupa discutii in contradictoriu, intre o parte a conducerii clubului si reprezentati ai Ministerului de Interne, privind transformarea in Dinamo SA, partile au ajuns la un acord. Incepand din aceasta iarna, FC Dinamo se va transforma in societate pe actiuni. La inceput insa, clubul va emite un pachet de cel mult 30%, in valoare de 4-5 milioane de dolari.

DANIEL STAN

AMBITIE. Vicepresedintele Gigi Netoiu sustine de doi ani transformarea in Dinamo SA
Din acest motiv, in conducere vor ramane numai persoane care vor investi, anuntandu-se o remaniere la acest nivel.

SCHIMBARI. Conform unor surse oficiale, primul om de afaceri care va cumpara actiuni va fi Marius Vizer, acesta urmand sa devina si unul dintre vicepresedintii Consiliului de Administratie. In prezent patron al divizionarei secunde Liberty Salonta, Vizer este foarte bun prieten cu doi oficiali importanti ai "cainilor", vicepresedintele Gigi Netoiu si directorul executiv Cristi Borcea. O data cu foarte posibila cooptare a omului de afaceri oradean, cateva nume urmeaza sa nu mai faca parte din noul CA. Este vorba, asa cum se vehiculeaza, de Petre Badea si de Cristian Iftimoaie. In schimb, unul dintre sponsori, Vasile Turcu, omul care sustine financiar al doilea "satelit" al lui Dinamo, FC Faur, momentan membru in Consiliul Director, va fi cooptat si in cadrul CA.

ECHIPA. Schimbari se vor produce si la nivel de lot, dandu-se ca sigure plecarile lui Florentin Petre si Ionel Danciulescu. De asemenea, se va alcatui si o lista cu fotbalisti care vor fi disponibilizati, dar, chiar daca s-au vehiculat mai multe nume, antrenorul Ioan Andone inca nu s-a hotarat.

×
Subiecte în articol: sport