x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ungurii ştiu cine l-a ucis pe Marian Cozma

Ungurii ştiu cine l-a ucis pe Marian Cozma

01 Sep 2009   •   00:00
Ungurii ştiu cine l-a ucis pe Marian Cozma

Poliţia ungară cunoaşte numele ucigaşului handbalistului român Marian Cozma, însă nu doreşte deocamdată să-l facă public, susţine locotenent-colonelul Pogany Peter, şeful secţiei criminalistice de la comisariatul de poliţie din Veszprem, citat de ziarul ungar Magyar Nemzet.



Potrivit lui Pogany, poliţia a investigat modul de viaţă al făptaşilor şi reţeaua lor de contacte, ajungând la concluzia că nu poate fi vorba de conexiuni cu lumea interlopă în cazul Cozma. S-a descoperit însă că fraţii B. Csaba şi B. Tamas, cei doi întreprinzători menţionaţi în legătură cu răzbunarea din motive de dragoste, au propus grupului de la Enying să se ducă la localul Patriota din Veszprem.

În acest oraş se zvoneşte de mai multă vreme că ucigaşii lui Cozma nu se aflau degeaba la locul faptei şi că erau plătiţi de persoane din lumea interlopă. Un avocat local afirma că în seara tragediei, banda de la Enying făcuse deja o demonstraţie de forţă la localul respectiv, cu două ore înainte de crimă, ceea ce ar exclude versiunea conform căreia membrii ei veniseră să se distreze. În opinia lui Pogany, ancheta s-ar putea încheia până la sfârşitul anului.

Agerpres

×
Subiecte în articol: observator veszprem magyar nemzet