x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Valencia, egala "extraterestrilor"

Valencia, egala "extraterestrilor"

19 Dec 2004   •   00:00

Valencia, adversara Stelei in saisprezecimile Cupei UEFA, a bifat un nou rezultat util sambata seara. Dupa patru victorii consecutive in Primera Division, "liliecii" au remizat, 1-1, pe "Camp Nou", in partida cu liderul campionatului, Barcelona.

SALVATOR. Ronaldinho (dreapta) si-a scapat echipa de infrangere, obtinand si transformand un penalty inexistent
CADOU. Fiore a deschis scorul pentru campioana Spaniei in minutul 62. Au urmat eliminarea portarului Barcelonei, Victor Valdes, care a vazut rosu direct pentru hent, si golul egalizator al lui Ronaldinho. Brazilianul a marcat in minutul 79 dintr-un penalty facut cadou de arbitrul partidei, evitand astfel primul esec pe teren propriu al catalanilor. Multumit totusi de rezultat, antrenorul Claudio Ranieri l-a iertat pe central. "Arbitrul era mai aproape si cu siguranta a vazut mai bine. Daca el a decis asa, eu nu pot decat sa ma gandesc ca intr-adevar asa a fost", a spus tehnicianul italian. Ranieri a precizat ca Valencia a facut sambata seara cel mai bun meci al sezonului. "E clar ca toata lumea are inca in minte acea victorie cu 5-1 din intalnirea cu Deportivo La Coruna. Dar in ceea ce priveste jocul echipei, cred ca acum am facut cea mai buna partida", a adaugat antrenorul "liliecilor". Dupa 16 etape, Barcelona ramane lider cu 39 de puncte, cu zece mai mult decat Valencia. (Delia Gomoescu)

JUVENTUS - MILAN 0-0
Juventus ramane cu 4 puncte avantaj fata de AC Milan dupa derby-ul de sambata seara, incheiat la egalitate, 0-0. Chiar daca meciul s-a disputat pe "Delle Alpi", cei care au dominat clar au fost "rossonerii". Elevii lui Ancelotti au presat incontinuu poarta lui Buffon, dar fara succes. "Imi pare rau ca nu am castigat, dar noi suntem de vina pentru ca nu am concretizat ocaziile pe care le-am avut. Ramane sa ne consolam cu faptul ca am avut o prestatie de exceptie. Totusi, daca arbitrul ar fi fluierat penalty la interventia lui Zebina asupra lui Crespo, alta ar fi fost desfasurarea partidei", a spus Andrei Sevcenko, proaspatul castigator al "Balonului de Aur", el fiind si autorul unei bare. La randul sau, antrenorul lui Juventus, Fabio Capello, spera ca echipa sa sa-si revina in pauza de Craciun. "Am gresit pase elementare. Pana la urma, nici macar nu am putut sa ma enervez pe cineva anume pentru ca greseau toti".

×
Subiecte în articol: sport