x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Valoare: zero!

Valoare: zero!

28 Noi 2004   •   00:00

OTELUL - "U" CRAIOVA 0-0 - Oltenii, la un pas de "lanterna"

Cu egalul de la Galati, Universitatea Craiova a incheiat cel mai dezastruos tur de campionat din istorie, locul 15, ce se poate transforma in "lanterna rosie" daca Poli AEK mai face trei puncte pana la sfarsitul anului.
MARIO MORCOV

Click pentru a mari imaginea
IN ZADAR. "Otelarul" Craciun (stanga) a muncit de pomana, la fel ca si olteanul Buhusi
MMeciul de la Galati, dintre Otelul si Universitatea, a fost unul slab din punct de vedere al virtutiilor tehnice, ambele echipe suferind. A fost insa determinare, la acest capitol, oltenii fiind peste gazde.

INCERTITUDINE. Dupa partida, Badea era nemultumit de rezultat. "Este un mic pas inainte, dar nu ma multumeste. Puteam obtine un rezultat mult mai bun. Noi am avut un plus de determinare. Ne-am luptat si daca o faceam asa tot turul acum eram pe primele cinci locuri", a spus tehnicianul oltean, care nu stie ce va face dupa ziua de miercuri, cand "Stiinta" joaca in Cupa la Pitesti. "Nu stiu ce va fi de miercuri incolo, acum important este acest meci, trebuie sa ne calificam. Eu oricum sunt antrenorul Universitatii si voi ramane la dispozitia celor care vor prelua echipa".

STRATEGIE. De asemenea, "Badita" a subliniat faptul ca trebuie stabilita urgent o strategie pentru viitor. "Trebuie sa se stie exact cine va fi antrenor si planul de bataie. Cred ca mai este nevoie de trei fotbalisti, retineti: fotbalisti, nu jucatori si totul va fi bine". Pavel Badea va ramane in conducerea clubului.

CARTU NU SPUNE NIMIC
Dupa meci, Sorin Cartu nu a dat un raspuns concret in legatura cu ce va face dupa meciul de Cupa de la Constanta. "Nu stiu exact. Astept si eu. As dori sa raman la Galati macar pana in vara", a spus tehnicianul, care asteapta sa fie contactat atat de Boghici, cat si de primarul Craiovei, Antonie Solomon. Galeria gazdelor i-a arborat si doua bannere: "Cartu nu pleca" si "Daca el nu te vrea, noi te vrem". Cartu a urmarit duelurile dintre Iacob, Njock si Plesan din tribuna, fiind suspendat.
×
Subiecte în articol: sport