x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Vama" nu stie cine arbitreaza derby-ul

"Vama" nu stie cine arbitreaza derby-ul

22 Oct 2004   •   00:00

Inainte de a afla numele centralului care va oficia la derby-ul de duminica, Rapid-Dinamo, oficialii giulesteni si-au exprimat deja parerea vizavi de delegarile CCA.

"Nu am dori sa ne arbitreze Serea. Avem informatii ca sotia lui este dealer al produselor Vincon, firma care apartine vicepresedintelui dinamovist Gigi Netoiu", a precizat, ironic, Dinu Gheorghe. Referitor la acest aspect, Netoiu a replicat: "Este o aberatie! Si FC National are sponsor «Vincon», si ne-a batut in Stefan cel Mare. Nu mai vreau sa comentez nimic, sunt numai rautati". Disputa de duminica seara aduce fata doi foarte buni prieteni: antrenorii Razvan Lucescu si Ioan Andone, lucru recunoscut de catre tehncianul Rapidului: "Va fi un meci al orgoliilor, si nu unul decisiv". Lucescu jr. a mai adaugat ca il cunoaste pe omologul sau de la Dinamo de cand era copil: "Este prietenul meu, am crescut langa el la Hunedoara de la 10 ani. Va ramane mereu apropiat sufletului meu, insa duminica este un meci intre doua echipe, nu intre mine si Ando". (Daniel Stan, Vicentiu Neagoe)

5000 $ PENTRU "CAINI"

Conducerea campioanei a stabilit o prima-record pentru o eventuala victorie a lui Dinamo in derby-ul de duminica, din Giulesti. Oficialii "cainilor", in frunte cu Nicolae Badea si Gigi Netoiu, i-au anuntat pe jucatori ca vor incasa cate 5.000 de dolari daca inving Rapidul, banii urmand a fi achitati in vestiar, dupa terminarea partidei. Pana acum, un succes in fata marilor rivale, Steaua si Rapid, era premiat cu cel mult 3.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: sport