x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Verdict amânat pentru retur

Verdict amânat pentru retur

de Dragos Stoica    |    25 Mar 2010   •   00:00
Verdict amânat pentru retur
Sursa foto: Cristian Preda/Intact Images/Gazeta Sporturilor



Dinamo şi CFR au terminat la egalitate, 1-1, în prima manşă a semifinalelor, urmând ca numele finalistei să se decidă în returul din 14 aprilie.

Aflaţi pe val în campionat, plus ascendentul moral pe care îl aveau asupra ardelenilor după întâlnirea directă din Liga 1, "câinii" au deschis repede scorul prin Lucian Goian, care a marcat cu capul în minutul 10, după o centrare trimisă de Boştină. După numai 15 minute, Yssouf Kone a egalat în stilul lui Cămătaru pe Wembley din toamna lui '85, cu doi fundaşi în spate, pentru ca apoi să se joace pe contre. Până la final, Dinamo a mai avut câteva ocazii colosale, când Torje, Bratu, dar mai ales N'Doye, ales omul meciului, au ratat uluitor, în vreme ce clujenii au avut upercutul prin Cadu. La final, dinamovistul Cristi Borcea a pus rezultatul pe seama ghinionului: "În două meciuri am avut şapte accidentaţi, dar şansele de calificare rămân egale, 50% pentru fiecare echipă. Sunt convins că la Cluj vom repeta evoluţia bună din campionat şi ne vom califica". (Dragoş Stoica)


MUREŞAN, MULŢUMIT
De partea cealaltă, clujenii au părut satisfăcuţi de egalul scos în Şoseaua Ştefan cel Mare. "A fost un meci echilibrat, la capătul căruia păstrăm şanse mai mari de calificare decât dacă s-ar fi terminat cu 0-0. L-am abordat ca pe o partidă de calificare care se joacă în două manşe, aşa că este posibil ca strategia antrenorului să fi fost un joc la egal. Dinamo este însă o echipă bună, căreia i-au lipsit azi nişte piese importante. Pentru noi, Cupa este un obiectiv principal. Nu cred că sunt multe echipe în România care să fi câştigat de trei consecutiv Cupa României", a spus preşedintele Iuliu Mureşan.

×
Subiecte în articol: sport