x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Verginia Trifan a castigat un televizor

Verginia Trifan a castigat un televizor

18 Mar 2004   •   00:00

Concursul "Ia-ti numar de Jurnalul" a inceput pe 16 februarie si este in a cincea saptamana de concurs. Jurnalul National iti ofera cate o Dacie pe saptamana, premii zilnice ce constau in televizoare, casetofoane, CD playere, rucsacuri si peste 60.000 de premii instant: ziare, abonamente, tricouri.

Verginia Trifan (foto), in varsta de 51 de ani, a castigat un televizor color la concursul "Ia-ti numar de Jurnalul". Verginia este casnica si locuieste impreuna cu sotul intr-un apartament cu doua camere, pe Strada Cupolei nr. 26, Sectorul 6, in cartierul bucurestean Militari. Este o cititoare fidela a Jurnalului National si premiul a bucurat-o in mod deosebit, deoarece televizorul pe care il avea era destul de vechi si functiona foarte prost. Dupa ce si-a primit premiul, Verginia Trifan ne-a spus ca a participat la concurs inca de la inceputul acestuia si citeste Jurnalul National in fiecare zi. "E un ziar in care ai ce sa citesti intr-adevar, si nu numai eu il citesc, toata familia, toti citim Jurnalul National.

Chiar cand am cumparat ziarul cu taloanele pentru concurs, am venit acasa, l-am rasfoit cu sotul si i-am zis: "Lasa-ma sa-l vad si eu repede". Ma intreaba: "De ce?". "Pai, e concurs", i-am raspuns. "Ce concurs?", imi spune iar sotul? I-am explicat despre concursul Jurnalului si, dupa ce s-a uitat si el, mi-a spus: "Am luat un televizor, nu se poate! Am castigat un televizor la concursul din Jurnalul National. La inceput, nu ne-a venit sa credem, dar pe urma, cand am dat telefon la redactie, ne-am convins intr-adevar ca am castigat. Eu mereu cumpar ziarul. E un ziar bun, te delecteaza si norocul meu e ca tocmai vroiam sa cumparam un televizor, pentru ca asta pe care il avem e foarte vechi si nu mai merge".

Verginia Trifan a participat la concursul "Ia-ti numar de Jurnalul", a verificat seria in ziar si a castigat un televizor color. Concursul continua si in urmatoarele trei saptamani. PARTICIP. SI TU! Poti intra in cursa pentru marele premiu: o Honda Accord!!!

×
Subiecte în articol: sport televizor verginia trifan