x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vine Andone, nu vine Andone!

Vine Andone, nu vine Andone!

de Daniel Stan    |    26 Oct 2009   •   00:00
Vine Andone, nu vine Andone!
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Presa din Emiratele Arabe a susţinut că "Ando" a fost demis după eşecul de vineri, 0-1 cu Banni Yas, însă tehnicianul a declarat că nu este nimic adevărat.



Eşecul suferit pe terenul lui Banni Yas, scor 0-1, i-a adus pe Al Ahli Dubai pe locul 11, din 12 echipe, în campionatul Emiratelor Arabe, situaţie în care presa a susţinut că Ioan Andone a fost demis, în locul lui fiind instalat brazilianul Toninho Cerezo. Astfel, "Ando" avea cale liberă spre Dinamo, însă pentru acest lucru ultimul cuvânt îi aparţine lui Cornel Dinu, noul director tehnic al roş-albilor.

"Nu exclud absolut nimic în ceea ce-l priveşte pe Ioan Andone. Am colaborat foarte bine, este incontestabil un mare dinamovist şi un băiat educat, care întotdeauna s-a consultat cu mine când a fost antrenor la Dinamo", a declarat Dinu. "Mister" a primit mână liberă din partea preşedintelui executiv, Cristi Borcea, în ceea ce priveşte banca tehnică a "câinilor". "Eu nu mă mai ocup de echipă, am luat decizia după meciul cu Galatasaray. Decizia ca Andone să revină la Dinamo îi aparţine lui Cornel Dinu. Dacă nea Cornel va considera că revenirea lui Ando este cea mai bună variantă, nu am nimic împotrivă", a spus Borcea.

"SUNT DOAR ZVONURI"
Antrenorul lui Al Ahli Dubai neagă însă faptul că a fost demis şi că va ajunge în Ştefan cel Mare. "Sunt doar zvonuri, am şi făcut programul pentru această săptămână. Am vorbit cu managerul şi nu mi-a reproşat nimic pentru eşecul cu Banni Yes. O să îi scot eu din situaţia asta până la debutul Campionatului Mondial al cluburilor", a declarat tehnicianul.

"Ando" s-a referit şi la Dinamo: "Nu am cum să forţez lucrurile aici, nu ar fi corect. Oamenii s-au purtat extraordinar cu mine şi o fac în continuare, toate plăţile sunt la zi, nu am ce să le reproşez. Îmi doresc să fac performanţă cu Al Ahli şi acelaşi lucru îi doresc şi lui Dinamo". Până la rezolvarea situaţiei noului tehnician, de echipă răspunde cuplul Cornel Ţălnar - Cornel Dinu.


Dinamo - Gloria Bistriţa 1-1: "Danşa ne-a măcelărit"
Schimbarea de antrenor nu a adus nimic nou în Ştefan cel Mare. Cornel Ţălnar şi naşul Cornel Dinu nu au reuşit să schimbe faţa unei echipe care nu juca nimic, însă fanii se aşteptau ca măcar în faţa Gloriei Bistriţa, ultima clasată. În prima repriză a ieşit binişor pentru "câini", cu golul lui Andrei Cristea ('36) şi cu un penalty neacordat la Alexe. Nimeni nu gândea însă deznodământul părţii secunde, cu golul egalizator al ardelenilor, reuşit de Keita ('68), plus alte ocazii ale Gloriei.

În ultimele secunde ale meciului însă, Andrei Cristea a fost faultat în careu de Ciucă, dar centrarul Ciprian Danşa nu a acordat nimic, motiv pentru oficialii dinamovişti să erupă. "Ne-a măcelărit Danşa. Este incredibil aşa ceva, un asemenea arbitraj nu am văzut în viaţa mea. Acest Danşa a venit după 7 etape de suspendare, nu avea ce să caute aici", a tunat preşedintele executiv, Cristi Borcea. Oficialul i-a atacat şi pe jucători: "În repriza secundă s-a văzut multă indolenţă din partea mai multor fotbalişti".

"Chiar dacă echipa a jucat prost, arbitrajul a fost un măcel. Nu se mai poate continua aşa. Dinamo a pierdut puncte importante pe arbitraj", a adăugat şi acţionarul Vasile Turcu. "Ne-a furat munca, nu pot să cred aşa ceva", a spus şi Andrei Cristea.

×