x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Wimbledon - Adversari puternici pentru romani

Wimbledon - Adversari puternici pentru romani

de Dragos Stoica    |    23 Iun 2005   •   00:00
Wimbledon - Adversari puternici pentru romani

Dupa ce s-au calificat marti seara in cel de-al doilea tur al turneului de la Wimbledon, Andrei Pavel si Victor Hanescu vor avea de infruntat azi doi adversari mult mai puternici decat cei intalniti in prima runda disputata pe iarba londoneza.

SANSE. Pavel il avea in fata pe suedezul Thomas Johansson, cap de serie numarul 12, care s-a impus cu usurinta in primul tur contra cehului Bohdan Ulihrach, in trei seturi, cu 6-3, 6-2, 6-2. Daca in prima faza romanul a fost considerat favorit, Pavel pleaca acum cu sansa a doua, suedezul fiind considerat de specialisti mai adaptat jocului pe iarba. De asemenea, Hanescu se afla in fata unui examen serios, urmand sa-i dea replica lui Sebastien Grosjean, cap de serie numarul 9, care l-a invins ieri pe compatriotul sau Michael Llodra, intr-o partida care s-a intins pe durata a doua zile. Grosjean a castigat cu 3-6, 7-5, 4-6, 7-6, 6-4. Oricum, Hanescu va avea o misiune mai mult decat dificila, tinand cont de diferenta de experienta fata de adversarul sau. "Problema lui Hanescu sunt picioarele, iar el stie asta. Daca isi va imbunatati jocul de picioare, ar putea sa mai urce destul in clasamentul mondial, are valoare pentru a realiza mai mult decat a reusit pana in prezent, iar acum se afla in ascensiune", a spus in urma cu doua zile Ion Tiriac.

CUPA DAVIS
Echipa Romaniei de Cupa Davis va disputa, in perioada 15-17 iulie, intalnirea din cadrul sferturilor de finala contra reprezentativei similare a Croatiei, meciurile urmand sa aiba loc la Split. Lotul pregatit de Florin Segarceanu si Adrian Marcu va fi format din Andrei Pavel, Victor Hanescu, Gabriel Trifu, Florin Mergea si Horia Tecau, urmand ca la dublu sa evolueze perechea Pavel - Hanescu, cei doi evoluand ieri in premiera impreuna, la Wimbledon. Ei l-au intalnit chiar pe croatul Ivan Ljubicic, viitorul lor adversar.

×
Subiecte în articol: sport