x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zicu sau Cristea la Krasnodar

Zicu sau Cristea la Krasnodar

de Daniel Stan    |    06 Ian 2010   •   00:00
Zicu sau Cristea la Krasnodar

Conducerea dinamovistă încearcă în această perioadă să-i vândă la Kuban Krasnodar, formaţie de ligă secundă din Rusia, pe Ianis Zicu (foto) sau Adrian Cristea.

Aproape sigur, unul dintre ei va ajunge la noua grupare pregătită de Dan Petrescu. Tratativele, deşi avansate, sunt ţinute în secret deocamdată, atât de oficialii "câinilor", cât şi de impresarul celor doi jucători, Victor Becali. "Nu negociem cu nimeni", a spus preşedintele executiv, Cristi Borcea. "Sunt doar poveşti", a replicat şi Victor Becali.

Totuşi, surse din club susţin că totul va depinde de răspunsul lui Ioan Andone în privinţa revenirii acestuia pe banca tehnică a roş-albilor, "Fălcosul" cerând ca actualul lot să rămână în mare parte acelaşi. "Zicu este la pământ cu psihicul, îi va fi greu să mai continue la Dinamo. Are nevoie de o schimbare, iar Dan Petrescu ar fi leacul ideal, mai ales că l-a dorit şi la Urziceni. În plus, suma oferită, 500.000 de euro, este destul de bună", a declarat o sursă din cadrul grupării din Ştefan cel Mare.

Oficialii clubului au confirmat şi interesul pentru Florin Prunea, care ar urma să ocupe postul de manager general.

×
Subiecte în articol: sport