x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Ce au făcut rușii cu un bancomat VIDEO

Ce au făcut rușii cu un bancomat VIDEO

31 Ian 2016   •   16:55
Ce au făcut rușii cu un bancomat VIDEO

În contextul în care un bancomat este înfățișat ca fiind un gadget ultra rezistent, având în vedere că ascunde sume semnificative de bani, este interesant de văzut cum face față la trânte, scrie playtech.ro.

Numărul experimentelor ciudate pe care îl vedem pe YouTube este surprinzător. Multe dintre ele nu au nici o legătură cu știința, iar cele mai multe nu fac decât să înfățișeze diverse forme de distrugere. În definitiv, este imposibil să nu fi văzut un clip de câteva minute în care cel mai nou iPhone sau Galaxy S era dat de pământ la scurt timp după lansarea sa oficială.

Dacă ați dezvoltat o pasiune pentru clipurile distructive de pe YouTube, este foarte probabil să credeți că este aproape imposibil să mai vedeți ceva original, nemaiîntâlnit. Vă înșelați. Un grup de ruși au reușit să pună mâna pe un bancomat scos din uz, ce încâ mai avea bani în el. În contextul în care se consideră că un astfel de aparat oferă același nivel de siguranță precum un seif, motiv și pentru care costă foarte mult, nu mulți își permit să distrugă unul.

Mai multe, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: bancomat