x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie „Teleşcoala profesorilor”, de astăzi la TVR

„Teleşcoala profesorilor”, de astăzi la TVR

24 Aug 2020   •   09:30
„Teleşcoala profesorilor”, de astăzi la TVR
Sursa foto: sursa: facebook

Programul de formare pentru cadrele didactice "Telescoala profesorilor" incepe luni, la Televiziunea publică. Programul include 15 cursuri privind utilizarea platformelor educationale pentru sustinerea de lectii online, scrie Mediafax


Cursurile vor fi difuzate de luni pana vineri, in intervalul orar 9,00 - 9,30, cu reluare in aceeasi zi, in intervalul orar 15,00 - 15,30 pe postul TVR2.Programul de formare pentru cadrele didactice, „TeleȘcoala profesorilor”, începe luni. Cursurile vor fi transmise pe TVR2, dar vor fi disponibile și pe canalul de YouTube al Televiziunii Române, cât și pe cel al Ministerului Educației și Cercetării (MEC).

În prima parte a emisiunii vor fi cursuri de competențe digitale pentru profesori, iar mai apoi vor fi transmise cursuri de limbi străine, conform Televiziunii publice.

Tematica abordată vizează funcționalitățile puse la dispoziție, în mod gratuit, de către Google și Microsoft, respectiv platformele G Suite for Education și Microsoft Office 365.

Difuzarea cursurilor va avea loc de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-09:30, cu reluare în aceeași zi, în intervalul orar 15:00-15:30, pe postul TVR2. De asemenea, aceste cursuri vor fi disponibile atât pe canalul de YouTube al Televiziunii Române, cât și pe cel al Ministerului Educației și Cercetării.

Programul este organizat de Ministerul Educației și Cercetării, în parteneriat cu Televiziunea Română.

Mediafax

×
Subiecte în articol: TeleȘcoala profesorilor