x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 2011, sfârşitul erei Putin

2011, sfârşitul erei Putin

de Anca Aldea    |    28 Dec 2010   •   18:36
2011, sfârşitul erei Putin
Sursa foto: Aleksey Nikolski/Reuters

144019-reutersaleksey-nikolskyiria-novosti-2010-12-11t084028z-990495404-gf2e6cb0nrr01-rtrmadp-3-russia.jpgLa o masă rotundă cu reprezentanţi ai presei, mai mulţi paraspihologi, şamani şi astrologi din Federaţia Rusă au făcut prezicerile pentru anul 2001. Va fi o perioadă nefavorabilă pentru actualul premier al Rusiei, Vladimir Putin, dar şi pentru milioanele de cetăţeni, care vor afla în curând despre noi valuri de scumpiri, despre seceta din vara viitoare şi despre proteste şi alte mişcări de stradă etc. Principalul vinovat pentru toate acestea este chiar planeta Saturn, care intră acum într-o fază de „exaltare”, aducând numeroase probleme. Vrăjitorul Andrei Dondukov din Tuva spune că vede semne bune abia în 2015, însă până atunci mai e o bună bucată de timp de parcurs. Natalia Sidorova de la Şcoala de psihologie aplicată din Moscova analizează, prin prisma numerologiei, anul 2011.

Cifra 1 este considerată sacră în anumite culturi, ea având legătură cu Soarele, iar repetiţia cifrei 1 într-un număr (2011) este asociată cu răbdarea, sensibilitatea, onestitatea, spiritualitatea, dar şi cu păcatele şi excesele. Anul 2011 va moşteni, potrivit astrologilor şi vrăjitorilor, toate relele adunate în 2010. Cititorii în stele spun că anul viitor va fi marcat de o nouă secetă, urmată în 2012 şi 2013 de vreme ploioasă şi rece. Anul viitor are semne bune pentru persoanele care vor să se îmbogăţească. Grăbiţi-vă, căci 2012 stă mai degrabă sub semnul sărăciei. Anul viitor va începe era luptei dintre adulţi şi copii şi principala armă a puştilor împotriva părinţilor va fi internetul.

Potrivit astrologilor, citaţi de publicaţia online Newsbcm.com, în prezent se derulează o perioadă de selecţie cosmică, iar cei care nu-şi află acum rostul în viaţă s-ar putea să fie înconjuraţi de multe ghinioane. „Universul se curăţă de gunoaie. Dacă trăiţi nu de dragul unui scop în viaţă, ci doar aşa, fără obiectiv,  atunci nu sunteţi decât gunoaie”, este de părere Boris Astafiev, autorul volumului „Genomul lumii”, citat de Agerpres. Calculele lui Astafiev arată că cele mai tragice evenimente se vor întâmpla în Rusia la 27 octombrie 2013.

Olga Pavlova-Hohlova, doctor în ştiinţe psihologice, spune că în martie 2011 în Rusia sunt de aşteptat explozii sociale, provocări şi atacuri împotriva clasei conducătoare, notează Agerpres. O soartă de neinvidiat îl aşteaptă pe actualul primar al Moscovei, Serghei Sobianin, care în 2011 va avea mult mai mulţi duşmani politici. Unul dintre evenimentele marcante ale anului viitor va fi, potrivit astrologilor, confruntarea dintre premierul Vladimir Putin şi preşedintele Dmitri Medvedev, în perspectiva alegerilor prezidenţiale din 2012. Configuraţia astrelor pe cer arată că în 2011 cariera politică a actualului premier va suferi numeroase lovituri, Putin neavând nici o şansă să revină la conducerea Rusiei. Unii astrologi susţin că Putin nu îşi va depune candidatura pentru alegerile din 2012, iar alţii spun că fostul preşedinte rus nu mai are mult de trăit. Cât despre traiul de zi cu zi al rusului de rând, cititorii în stele spun că acesta se va mai îmbunătăţi abia din 2021.

×
Subiecte în articol: externe