x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A spintecat un porc spinos căutând să se îmbogăţească. Ce a găsit înăuntru l-a uluit

A spintecat un porc spinos căutând să se îmbogăţească. Ce a găsit înăuntru l-a uluit

30 Mar 2014   •   10:31

Jared Buzzell, un american din localitatea Lisbon din statul Maine, se afla în automobilul său, în drum spre un loc în care dorea să culeagă ciuperci, când a observat că maşina din faţa lui a lovit un porc spinos.

Buzzell a tras pe dreapta şi a verificat starea porcului spinos, constatând că este mort.

Americanul spune că şi-a amintit că unchiul său îi povestise că în stomacul porcilor spinoşi se formează minerale foarte preţioase, la mare căutare în China.

Având porcul spinos în faţă, acesta s-a decis să-l spintece pentru a vedea dacă va da de mineralul de care îi povestise unchiul său.

Buzzell a tăiat abdomenul porcului, însă în loc de minerale preţioase a descoperit un pui de porc spinos.

"Am făcut o incizie şi imediat a căzut sacul în care se afla puiul de porc spinos. Am tăiat cordonul ombilical şi am pus puiul într-o pălărie. Am crezut că este mort, dar după ce l-am masat puţin tot felul de lucruri au început să-i iasă din plămâni şi a început să respire", a povestit Buzzell.

Bărbatul a luat puiul de porc spinos acasă şi spune că îl va îngriji până va fi suficient de mare pentru a fi predat unui adăpost de animale sălbatice.

Buzzell spune că hrăneşte puiul cu lapte praf, la fiecare două ore, folosind un biberon din setul de păpuşi al fiicei sale.

Bărbatul a adăugat că nu ştie dacă povestea unchiului său despre mineralele preţioase din stomacul porcilor spinoşi este reală, însă se bucură că a spintecat femela ucisă de automobil şi a reuşit să-i salveze puiul.



×
Subiecte în articol: porc spinos minerale rare china