x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Accident rutier la Kiev în coloana oficială a ministrului Comănescu

Accident rutier la Kiev în coloana oficială a ministrului Comănescu

de Ovidiu Ciutescu    |    18 Iul 2008   •   00:00

10:45 • Vizita oficială la Kiev a ministrului român al Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, a debutat în această dimineaţă cu un accident, trei maşini din coloana cu care se deplasa delegaţia României fiind implicate într-o tamponare uşoară la intrarea în capitala ucraineană. Niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, programul vizitei continuînd conform graficului stabilit.

Vizita oficială la Kiev a ministrului român al Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, a debutat în această dimineaţă cu un accident, trei maşini din coloana cu care se deplasa delegaţia României fiind implicate într-o tamponare uşoară la intrarea în capitala ucraineană. Niciunul dintre pasageri nu a avut de suferit, programul vizitei continuînd conform graficului stabilit.

           

 CIOCNIRI. Accidentul s-a produs în apropierea podului peste Nipru, trei maşini fiind avariate. Cea mai grav avariată maşină este  cea în care se aflau fotoreporterul Rompres, Cristian Nistor şi cameramanul TVR, Mircea Târnăcop, care însoţesc delegaţia. De asemenea, în celelalte două maşini ale ambasadei României la Kiev se mai aflau purtătorul de cuvînt al MAE, Cosmin Boiangiu, ambasadorul Ucrainei la Bucureşti, Markian Kulik şi Vasile Soare, fost ambasador al României în Kazahstan, în prezent director în cadrul Direcţiei Europa Răsăriteană. Ministrul Comănescu a ajuns în timp la primul moment din programul vizitei, o ceremonie de depunere a unei coroane de flori la Monumentul Victimelor Marii Foamete din Ucraina din anii 1932 şi 1933.

           

×
Subiecte în articol: externe