x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Acuzaţie INCREDIBILĂ la adresa lui Oscar Pistorius! Ce susţine o jurnalistă din Africa de Sud despre celebrul atlet

Acuzaţie INCREDIBILĂ la adresa lui Oscar Pistorius! Ce susţine o jurnalistă din Africa de Sud despre celebrul atlet

22 Apr 2014   •   08:28
Acuzaţie INCREDIBILĂ la adresa lui Oscar Pistorius! Ce susţine o jurnalistă din Africa de Sud despre celebrul atlet
Sursa foto: Facebook

Oscar Pistorius, care și-a ucis iubita în 2013, de Ziua Îndrăgostiților, este acuzat că ar lua lecții de actorie. O jurnalistă din Africa de Sud susţine că celebrul atlet este îndrumat de un specialist în actorie, care îl sfătuieşte în privinţa modului în care trebuie să reacţioneze la proces. Jurnalista spune că Pistorius ar fi îndrumat chiar de către una dintre prietenele sale apropiate.

Familia sportivului neagă cu vehemenţă acuzaţiile jurnalistei.

Într-o scrisoare deschisă, Jani Allan susţine că Pistorius s-a prefăcut în sala de judecată, atunci când procurorii au vorbit despre modul în care a ucis-o pe iubita sa, Reeva Steenkamp.

Lui Pistorius i s-a făcut rău de mai multe ori în timpul procesului, dar jurnalista este de părere că totul face parte dintr-un complex joc de teatru, pentru convingerea magistratului.

"Ştiu dintr-o sursă foarte credibilă că iei lecţii de actorie pentru acest proces. Dar antrenorul tău are o misiune imposibilă. Oscar, te-am privit cum ai plâns şi vomitat în boxa martorilor. Reprezinţi tot ceea ce Occidentul detestă în legătură cu albii sud-africani, care trăiesc vieţi extravagante", a scros Jani, potrivit The Independent.

Dacă va fi găsit vinovat de crimă cu premeditare, Oscar Pistorius riscă să stea în spatele gratiilor cel puţin 25 de ani.

×