x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe „Altercație între două mașini” soldată cu 5 împușcați

„Altercație între două mașini” soldată cu 5 împușcați

09 Sep 2024   •   08:40
„Altercație între două mașini” soldată cu 5 împușcați

Poliţia caută un bărbat de 32 de ani, care este principalul suspect într-un atac armat care a rănit cinci persoane, sâmbătă, lângă o autostradă din Kentucky.

Împuşcăturile au provocat şi un accident de maşină, care a făcut şi alţi răniţi, potrivit primarului oraşului Londra din Kentucky, Randall Weddle.

Focurile de armă nu par să fi fost trase la întâmplare, a declarat primarul pentru un post de radio local, el susţinând că împuşcăturile au fost declanşate „de o altercaţie între două maşini”.

Atacatorul a deschis focul dintr-o zonă împădurită, care se învecinează cu I-75, o mare arteră nord-sud care traversează jumătate din Statele Unite.

Au existat „mai multe răni grave”, dar nu au fost confirmate decese, a relatat postul local de ştiri WYMT, citând biroul şerifului din comitatul Laurel.

Atacul survine după ce un adolescent de 14 ani a ucis patru persoane, doi elevi de vârsta lui şi doi profesori, deschizând focul, miercuri, la liceul său din Georgia, în sud-estul Statelor Unite.

Cu mai multe arme decât locuitori, Statele Unite au cea mai mare rată a mortalităţii prin arme de foc dintre toate ţările dezvoltate.

×