x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Angelina Jolie, prima apariţie publică pe covorul roşu după operaţia de dublă mastectomie (VIDEO)

Angelina Jolie, prima apariţie publică pe covorul roşu după operaţia de dublă mastectomie (VIDEO)

03 Iun 2013   •   08:53
Angelina Jolie, prima apariţie publică pe covorul roşu după operaţia de dublă mastectomie (VIDEO)
Sursa foto: DANIEL DEME/EPA

Angelina Jolie a apărut pentru prima oară în public, după anunţul operaţiei de dublă mastectomie. Prezentă în Londra la premiera filmului "World War Z", cea mai recentă peliculă a logodnicului său, Brad Pitt, faimoasa actriţă a anunţat că se simte minunat şi le-a mulţumit fanilor pentru că au susţinut-o şi încurajat-o în această perioadă dificilă a vieţii.

Angelina Jolie a păşit pe covorul roşu la premiera din Londra a filmului "World War Z", urmată îndeaproape de logodnicul său, actorul Brad Pitt. Sute de fani au aşteptat ore în şir pentru a putea lua autograf de la cuplul de aur al Hollywood-ului.

Pentru prima apariţie publică de la anunţul operaţiei de dublă mastectomie, Angelina a optat pentru o rochie neagră lungă, cu spatele gol, care i-a pus în lumină silueta de invidiat. Nu a putut să evite însă întrebările cu privire la operaţie.

Angelina s-a bucurat de susţinerea logodnicului său, care i-a respectat decizia de a intra în sala de operaţie şi care a sprijinit-o după intervenţie. "A fost extraordinar! Pur şi simplu extraordinar! Este un bărbat minunat şi un tată minunat. Sunt foarte, foarte norocoasă" a spus actriţa.

Dubla mastectomie a fost un moment dificil în viaţa familiei Pitt-Jolie, din care actorii au ieşit mai puternici şi mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Actriţa în vârstă de 37 de ani a hotărât să se supună unei duble mastectomii, după ce a aflat că are un risc de peste 80 la sută de a suferi de cancer la sân şi un risc de 50 la sută de cancer ovarian.

Mătuşa actriţei a decedat la finalul lunii trecute, în urma unei lupte îndelungate cu cancerul la sân. În 2007, mama Angelinei a murit din cauza cancerului ovarian.


×